Aziz Yıldırım'a Şok Ceza !

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
14450_501.jpg

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a Voleybol Federasyonu (TVF) Ceza Kurulu'ndan kötü haber.

Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinde ve FB TV'de yayınlanan "Voleybola yakışmıyor" başlıklı haber nedeniyle Voleybol Federasyonu Ceza Kurulu tarafından 1 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

TVF Ceza Kurulu, geride kalan sezon Arkasspor ile Fenerbahçe arasında yapılan play-off yarı final ilk maçıyla ilgili maçın hakemleri ve top toplayıcılarına yönelik suçlamaların bulunduğu haber nedeniyle, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, dönemin Şube Sorumlusu Hakan Dinçay ve dönemin genel sekreteri Vedat Olcay'a 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kurulun, daha önce 2 kez kulüp yönetimine yazı gönderdiği ve haberin sorumlularıyla ilgili bilgi istediği, ancak kulüpten bu konuda olumsuz yanıt alındığı öğrenildi.

Bunun üzerine TVF Ceza Kurulu'nun, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) aracılığıyla İl Spor Güvenlik Kurulu'na gerekli başvuruyu yaptığı, ayrıca "Sporda Şiddetin Düzenlenmesi ve Önlenmesi Yasası"nın 5149 sayılı kanunun 2, 15 ve 16. maddeleri ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) 3984 sayılı kanunun 33. maddesi gereği işlem yapılması için harekete geçtiği kaydedildi.

Aziz Başkan ne yapsa yeridir

cz5 çerkez misin?

Zaten voLeyboL'da arkas'a eLeniLir suçLu hakemLer,baskette efes'e eLeniLir suçLu adres yine beLLi.. öz eLeştiri kıtLığı yaşanıyor fenerbahçe'de..

bunca yoruma elini vicdanına koyup efes maçında Fenerbahçe hakemler yüzünden maç kaybetmemiş diyebilicek olan var mı merak ediyorum...

bunca yoruma elini vicdanına koyup efes maçında Fenerbahçe hakemler yüzünden maç kaybetmemiş diyebilicek olan var mı merak ediyorum...

sondan bi önceki maçta,top oyuna girmeden fauL yapıLdı son saniyede ve bu da teknik fauL neyine itiraz ediyorsunuz ki.. ama asıL meseLe öyLe veya böyLe fenerbahçe yönetimi hangi mağLubiyetinden ders çıkarmış,ben onu anLatmaya çaLışıyorum..
o yüzden geriye dönüyor(dauma) fenerbahçe,çünkü geçmişini biLe geçemiyor..

sondan bi önceki maçta,top oyuna girmeden fauL yapıLdı son saniyede ve bu da teknik fauL neyine itiraz ediyorsunuz ki.. ama asıL meseLe öyLe veya böyLe fenerbahçe yönetimi hangi mağLubiyetinden ders çıkarmış,ben onu anLatmaya çaLışıyorum..
o yüzden geriye dönüyor(dauma) fenerbahçe,çünkü geçmişini biLe geçemiyor..

Geçmişini geçecek en son takım biziz.Hala 2000 ruhu 2003 ruhu diye gezen takımlar var piyasada.Fenerbahçe yönetimi ders çıkarmadıda diğerleri çok ders çıkardı sanki.Saçmalıkan başkla birşey deil.Aziz başkanında çok umrunda sorsan haberi bile yoktur..!!!

Geçmişini geçecek en son takım biziz.Hala 2000 ruhu 2003 ruhu diye gezen takımlar var piyasada.Fenerbahçe yönetimi ders çıkarmadıda diğerleri çok ders çıkardı sanki.Saçmalıkan başkla birşey deil.Aziz başkanında çok umrunda sorsan haberi bile yoktur..!!!

evet gaLatasaray da haLa 2000'e geri dönmek istiyor kimse demiyor ki 2010 ruhunu biz çıkarıcaz diye çünkü arada bomboş 10 yıL var,hakLısın ama fenerbahçenin geçmişinde yani daumLa ne başarısı var ki geri dönmeyi istiyor.. hani en büyük hedef şampiyonLar Ligiydi,hadi onu geçtim avrupada kupaydı..

Avrupada başarı yakalamanın daumla yada bi başka hocayla uzaktan yakından ilişkisi yok.O zaman Galatasaray Fatih terimi yada Lucescuyu getirebilirdi.(Hep Gaatasaraydan örnek veriyorum çünkü Avrupada bu iki takımdan başka doğru düsgün başarısı olan yok)Yani çıkar topunu yürekten oynar kazanırsın.Hocanında büyük faydası var elbette ama iş futbolcuda biter.beşiktaş Real madridin hocasını getirdi.Adam sayısız kupa aldı realde beşiktaşta ne oldu fos.

Geri