Aziz Yıldırım Tutuklandı...

redyellow2

New member
Reaction score
0
100720111924585729181.jpg

http://haber.gazetevatan.com/yildirim-tutuklandi/387858/1/Gundem

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan, ancak sorgu süreci sağlık sorunları nedeniyle uzayan Aziz Yıldırım'ın mahkemesi tamamlandı.

İstanbul, Beşiktaş'ta bulunan 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifadesi alınan şike soruşturmasının bir numaralı ismi Aziz Yıldırım'a mahkemeden "tutuklama" kararı çıktı.

Karar açıklanmadan önce, Adliye kapısında geniş güvenlik önlemleri alındı. Tedbir amaçlı olarak da adliye kapısında ambulans hazır tutuldu.

kaynak

Aziz Yıldırım tutuklandığına göre Fenerbahçe'nin ligten çıkartılması düşüncesi ağırlık kazanıyor. Türk futbulu çok ağır bir darbe yedi..

Herkes bir gün hak ettiği yerde oLacaktır..

Daha fazLa söze gerek yok diye düşünüyorum..:smile:

oldukca zor bir durum çıktı ortaya.

Mahkeme sonucunu beklemeden bir karar alacak mı acaba federasyon?

Alırsa ve sonra mahkeme beraat derse ne olur?

temİz spor yapmadiĞi sÜrece hak eden hak ettİĞİ yere kİmsenİn gÖnlÜ olsun dİye gÖrmezlİkten gelmek ortadakİ suÇu kabul etmek demektİr kİmseler kusura bakmasin baŞka bİr olay deĞİl kİ bu destek olalim.fenerbahÇe taraftarinin en baŞta kendİlerİnİ aldatan kulÜplerİnden hesap sorduĞunu gÖrmek İstİyorum kİ kendİlerİne saygi duyayim sonrasinda kÖtÜ zamanlari olduĞunda centİlmence destek vereyİm.

SonuÇ olarak karŞimda ne oynuyor takim mi yoksa Şİkemİ bİlmeden cİddİye almam sÖz konusu olamaz o maÇida İzlemem bu saatten sonra ve emİnİm kİ bu dÜŞÜnce sadece bana aİt deĞİl.

Geri