Aziz Yıldırım konuşacak, ortalık duman olacak

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Aziz Yıldırım 13 yılı anlatacak
Şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık açıkladı: Aziz Bey, ‘Türkiye’de futbolun on üç yılını anlatayım’ dedi.

Şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, Taraf'a açıklamalarda bulundu. Işık, "Aziz Bey, ‘Ben, Türkiye’de futbolun on üç yılını anlatayım’ dedi.

‘Sponsor olan, para veren firmaların kulüplerinden beklentilerini, spor yazarlarının futbolcularla ilişkilerini, hangisini fiyatını parlatmak için övdüklerini, hangisini yerin dibine geçirdiklerini, kulüp yönetiminin ilişkilerini, kulüplerin etrafında dönen insanları... Hepsini anlatayım’ diyor Aziz Bey” diye konuştu.

"Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinde Sedat Peker’in adamları bulunuyor mu?" sorusunu yanıtlayan Işık, "Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinde değil. Fenerbahçe kongre üyeleri arasında Olgun Peker’in iki adamı bulunuyor. Ama aynı kongre üyeleri arasında 20 tane hâkim ve savcı da var" dedi.

Beşiktaş'ın kupayı iade etmesinin mahkemeyi seyrini nasıl etkileyeceğiyle ilgili değerlendirme yapan Işık şunları söyledi: "Savcılığın ve polisin soruşturma tarzı herkesi derinden etkiliyor. Sanıklar daha “yargılanmadan” mahkûm oluyor. Spor kulüplerinin yönetimleri bile korkularından, “aman ne istiyorsunuz verelim. Aman bize bulaşmasın” halindeler. Şimdi ben yürekli Çarşı taraftarını merak ediyorum. Herkese meydan okuyan, herkese posta koyan, herkese karşı olan Çarşı’nın soruşturmaya karşı olamamasını hayretle karşılıyorum." Şike soruşturmasında toplam 31 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak

Ben yandım , yanımda kimi götürsem kar mantıgı..

Varsa bildigi kirli işler ceviren isimler söylesin. ama yoksada 80 küsür yıl hapis istemiyle yargılanıyo diyerek masumların üstüne camur atacaksa otursun oturdugu yerde. Ayrıca Örgüt Kurmaktan yargılanan birinin ortalıgı bulandırma cabasından baska bişey degil gibi geliyor.

Madem temiz futbol
O zaman olaya çamur atmak gözüyle bakmayacaksınız
Merak etme konuşursa boş konuşmaz vardır elinde ispatlayacakları şeyler
Türkiyede yaşıyorsan futbol klüplerinin %90 nın kirli işler çevirdiğini bilirsin, duyarsın
(En basiti iddiadaki maçları satma, alma vs.)
Ha ben deniz aşırı bir taraflardayım diyorsan o zaman bilmemen doğal derim

Aziz Yıldırımın Konuşmasına Gerek Yok Herhangi Biriside Bilir Çoğu Maçın Ne Olduğunu..
Misal Gaziantepe Gelin Bi Gaziantepspor Taraftarına Sorun Fener Sizden Hangi Maçları Aldı Diye Adam Takır Takır Takır Hepsini Söyler Bunu Bi Tff bilmiyo

Aziz Yıldırımın Konuşmasına Gerek Yok Herhangi Biriside Bilir Çoğu Maçın Ne Olduğunu..
Misal Gaziantepe Gelin Bi Gaziantepspor Taraftarına Sorun Fener Sizden Hangi Maçları Aldı Diye Adam Takır Takır Takır Hepsini Söyler Bunu Bi Tff bilmiyo

İşte ben sadece Fenerbahçe örneği verilmesini anlamıyorum
Diğer takımlar neden örnek verilmiyor
Olmamışmı duymadınızmı?

Misal Dedim Yılmaz Abi Antepte Bildiğim Bu Ve Halkın Hepsi Fenerin Antepten Maç Aldığını Söyler

Misal Dedim Yılmaz Abi Antepte Bildiğim Bu Ve Halkın Hepsi Fenerin Antepten Maç Aldığını Söyler

Bende işte onu diyorum
Adı büyük olan takımlardan hiç bu işe bulaşmamış yok
Diğerleride zaten maç satarak bulaşıyor
Sonuç şu son olay sadece malumun ilanı, iddiası olan kim varsa zaten bir şekilde işin içinde
3 Sene evvel veya 2 sene sonra olsaydı başka takımlar olacaktı

sen yanlış anladın.

αqqα уєкяυ;5370288' Alıntı:
Ben yandım , yanımda kimi götürsem kar mantıgı..

Savcı elindeki delilleri göstermiyor. Hakim'e bile delilleri göstermiyor. Adamları delil olmadan tutmak yasaya aykırı. Aziz YILDIRIM delili göster her şeyimi devlete bağışlayacağım diyor. Delili görse kim onu zımbalamış anlayacak. Savcı delilleri göstermem soruşturmanın selahiyeti açısından diyor. Bu böyle gitmez. eninde sonunda bu adam çıkar ama olan testiye olur.

Geri