"Aziz Yıldırım için canımı veririm"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılan davada sanık Ali Kıratlı dinlenildi.
Kıratlı, "Sabit aramadan görüşmeyi talep etmedim. Ben gizli saklı bir şey yapsam bu kadar konuşmam. 6 maç ile ilgili suçlanıyorum. Bu maçlarla ilgili bir sürü insanın adı geçiyor ama tutuksuzlar. Ben nasıl dosyanın hamalı haline geldim anlamıyorum. Ben cezaevinde cinlerle top oynuyorum. Gelirken onlara siz de tahliye olursanız ben ne yaparım dedim" dedi.

'ÖRTÜLÜDEN' LAFI KENDİ HESABIM
Mahkeme Başkanının, "Örtülüden para ver diyorsun. Nedir o?" sorusuna Kıratlı, "Ben kendim için para istedim. Kendi hesabımdan istedim. İlhan benim finansörüm" diye konuştu. Örgüt üyeliği iddialarını kabul etmeyen Kıratlı, tahliyesini talep etti.

AHMET ÇELEBİ: "ÖRGÜTÜ KABUL ETMİYORUM"
Kıratlı'nın ardından sanık Ahmet Çelebi dinlenildi. Aleyhine tek bir konuşmanın olmadığını belirten Çelebi, "Neden yatıyorum bilmiyorum. 3 Temmuz'a kadar işadamıydık. Bu kadar yattıktan sonra tahliye değil beraat istiyorum. Örgütü kabul etmiyorum. Örgüt üyeliğini de kabul etmiyorum. Aziz Yıldırım madem örgüt lideri, kombineden para alıyor, formadan para alıyor. Bu nasıl örgüt böyle" diye konuştu.

SANIK İŞCAN: "AZİZ YILDIRIM İÇİN CANIMI VERİRİM"
Sanık Yusuf Turanlı da tahliyesini talep etti. Turanlı'nın ardından Bülent İşcan, "Bana sürekli bir arabayı soruyorlar. Böyle bir arabanın alınması ile ilgili benim alakam yok. 93 sanık ile ilgili konularla ilgili hiçbir görüşmem olmamıştır. Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum. Canımı veririm onun için. Abim kendisi. Yuvam yıkıldı başkanım. Evimi sattım" ifadelerini kullandı.

http://www.fanatik.com.tr/Aziz-Yildirim-icin-canimi-veririm_3_Detail_27_264454.htm

Geri