Aziz Yıldırım: ''Gücüm Yettiğince...''

admiral

New member
Reaction score
0

Kulübün kuruluş yılı olan 1907'yi simgeleyen 19 Temmuz (19.07) tarihini Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kabul eden taraftarlar, Caddebostan Sahili'nde gerçekleştirilen festivalde bir araya geldi. Festivale yüzlerce taraftarın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sahnede kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Büyük Fenerbahçeliler artık yazılı konuşuyorum, sözlü konuşamıyorum. Çünkü duygularım çok yüklü. Öncelikle hepinizin Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutluyorum. Ayrıca Maltepe Cezaevinde'de Fenerbahçe için yatan iki kardeşimize de selam olsun diyoruz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Size söz veriyorum gücüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa ben de orada olacağım. Önümüzde çok zaman var. Daha çok şey konuşacağım. Bu akşam yeri ve zamanı değil. 'Başkan neden susuyorsun?' demeyin. Yaşadığımız zor günlerde bizler, sizlerle birlikte yalnız yürümedik. Bayrağımızı Metris'te gururla taşıdınız. Bizlerin gururu ve özgürlüğü olduğunuz. Hem şahsım, hem de arkadaşlarım adına desteklerinizi unutmayacağız. Şimdi ileriye bakma zamanıdır. Allah sizden razı olsun" dedi. Aziz Yıldırım, konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle festival alanından ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu ise, "Taraftarlarımız hala bize destek oluyor. Onlara minnet duyuyoruz. Bugün bizim için bayram. Ancak henüz yargı sürecü bitmedi. Asıl büyük bayram yargı sürecinden sonra olacak. Bugün de bütün dünyada Fenerbahçeliler Günü kutlanıyor. Bugün de bir bayram. Ancak asıl bayram yargı sürecinden sonra" şeklinde konuştu.

Festivale katılan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncularından Eda Erdem de, "Çok güzel bir gün. Hiçbir takımın böyle bir taraftarı yok. Fenerbahçe'den başka bir kulübün böyle bir günü kutladığını düşünmüyorum" dedi.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, festivalde sarı lacivert için fenerlerini gökyüzüne bıraktılar.

Birçok ünlü sanatçının sahne aldığı festivalde, akşam ezanı okunurken müziğin durdurulması dikkat çekti.​

Geri