'Aziz Yıldırım futbolu bilmiyor'

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

041120081059528771013.jpg

Hıncal Uluç bugünkü yazısında F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. İşte Uluç'un yazısının o bölümü...

'Aragones bu oluşumda en suçsuz adam. Aragones'in elindeki kadro bu. Aragones'in elinde kadro yok. Aragones, İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptı. Onun için getirdi Aziz Yıldırım güya... Hayır Aragones'i sessiz sedasız olduğu için getirdi. Azizsilinlere baş eğeceği için getirdi. Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman 'Aragones mi şampiyon yaptı. Ben yaptım' demek için getirdi. Bunu herkes biliyor. Aragones burada kurban olacaklardan bir tanesi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkan olduğu günden beri futbol takımında arka arkaya ve ısrarla aynı hataları yapıyor. Futboldan hiç anlamıyor çünkü. Bir kere daha söylüyorum: Aziz Yıldırım futboldan hiç anlamıyor. "Ben anlıyorum" diyor ya!.. Zerre kadar anladığı yok. Futboldan anlayan adamın yapmayacağı yanlışları arka arkaya yapıyor. Ama 'Sen futboldan anlamıyorsun' diyebilecek herkesi de yönetimden temizliyor. En yakın arkadaşlarını, Fenerbahçe'ye en iyi hizmet edecek adamları yok ediyor. Şöyle bir geçmişe bak Uğur Dündar temizlendi, Atilla Kıyat temizlendi, Sadettin Saran temizlendi, Hakan Bilal Kutlualp temizlendi... Azizspor yapacak Fenerbahçe'yi, ona uğraşıyor. Kendi kendini tatmin etmek uğruna bu işleri yapıyor.'

kaynak

kesinLikLe hakLı
futboLdan anLamadığı konusunda
yoksa neden rayında oLan bir takımı sadece Lig şampiyonLuğunu kaçırdı diye darmadağan etsin
futboLdan biraz anLıyor oLsaydı mevcut takımı ve teknik ekibi eLinde tutardı
şu anda hem şampiyonLar Liginde 9.puanımızı aLmış oLurduk hem de süperLigde uzun süre
şampiyonLuk seriLeri yakaLama şansımız oLurdu

başkan çok şey biLdiğini sanıyor ama asLında ama futboL hakkında hiçbir şey biLmiyor

...hıncal sürekli aynı lafları ediyorsun sen kimsin peki sen zerre kadar anlamadıgın halde nasıl konuşuyorsun peki futbol hakkında !!

hıncaL da aziz de biLmiyor futboLu...

fener bahçenin genellikle hep sorunu orta saha da eger bu acıgını kapatmıyosa ki gördüğümüz de bu suclu aziz yıldırım

çok dogru bir kanı aziz futboldan anlamaz aziz ticaret adamı en güzel örnegi appiah ve mehmeti elinde tutamaması emreyi aldı hani nerde emre bi sakatlık geçirdi 3 haftadan beri ismini duymuyorum
anlaıyacagınız aziz anlamaz futboldan

bu sene başarısız olan transfer komitesi yani kısacası yönetimin eseri anlamadığım zico tamam geldiğinde çok eleştirildi şansıda vardı deived vederson hatırlayın kadıköydeki inter maçını transferde gidersen git mantelitesi restleşme aziz yıldırımın ayıbı aurelloyu gönderiosun rest çekiosun türk statüsünde oynayan ve dinamoyu elinin tersi ile itiosun son günde sennanın bonusu olan josico yu getiriyorsun yazık değil mi madem fenerbahçenin çıkarları ön planda aragones guiza? guiza konusuna da değinmek istyrm kezman ın suçu neydi peki bu takımdan koparıldı eğer alex kezmana bu kdr top atsaydı keşke son eskişehir arsenal maçları geliyor gözümün önüne nasıl gol makinesi bu adam sabır sabır dedik ama gol makinesi die geldi traş makinesi çıktı adam semih önde oynasa es es den 3 puanla dönerdik bi topun dibine in bi plase bişi yap direk kalecinin üzerine bu nasıl golcülük golcü kezman şampiyon olduğumuz sene tuncayın pas mateja kezman inönüdeki gol vuruşu o zmn neden bu kdr para verdik guiza ya umarım işler yoluna gider! elinde appiah var adamı elini tersi ile itiyorsun yani yönetimin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekir diye düşünüyorum volkan demirel konusunda bu tutumlarını gerçekleştirsinler ama :) gidiyorsa gitsin onu tutmaya çalışmasınlar

Katılırım....başka ne denir

Geri