"Aziz Yıldırım Bana Güvendi"

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
52725_1_080810131041.jpg

Fenerbahçe'den ayrılarak Paris Saint Germain'e transferi gündemde olan Mateja Kezman, Fransız basınına konuştu.

Lequipe gazetesine, geleceği ve transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, ''Şu anda Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Ancak yakında Paris'te olmayı umuyorum. PSG, hayalimdeki kulüp. Bu transfer gelecek hafta gerçekleşebilir.'' diye konuştu.

Türkiye'de iki muhteşem yıl geçirdiğini de söyleyen Kezman, ''Harika bir kulüp ve muhteşem bir şehirde iki yıl geçirdim. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a 2006 yılından beri bana güvendiği için teşekür ediyorum. Geleceğimin ise Paris 'de olduğunu düşünüyorum, bu transferin gerçekleşebilmesi için Başkan'ın gereken yardımları yapacağına da inanıyorum'' dedi ve artık Paris Saint Germain forması ile Fransa Ligi'nde oynamayı, takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefine yardım etmeyi istediğini belirtti.

MARATON.

Her Ne Kadar erkasından spekilasyonLar yapıLsada o terbiyesini hiç ßozmadı...AneLka gibi küsen adam oLmadı ve her eLe$tiri aLdığında bu eLe$tiriLen Yanının üstüne gitti.İşte kezmanın bu huyunuı seviyorum​

PSV deyken Futboluna bayiliyordum ama Fenerde bir türlü vasat kezman olmakdan kurtulamadi bence ...gittigi 2 taraf icinde iyi oldu ...

Geri