Aziz YıLdırım : "Atın BunLarı Dışarı"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Aziz Yıldırım, bir grup taraftarın, "Biz Genç Fenerliler'iz ulan" demesiyle çılgına döndü.

141974.jpg

Kadıköy’de 3-1 kazandığı maçın rövanşında bugün Sivasspor karşısına Fortis Türkiye Kupası’nda finalist olabilmek için çıkacak olan Fenerbahçe, dün özel bir uçakla Sivas’a gitti. Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin de bulunduğu kafile, havaalanında Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve az sayıda taraftar tarafından karşılandı. Sümbüloğlu, Aragones ve Güiza’ya çiçek verirken, taraftarlar da bazı futbolculardan imza aldı. Kafile daha sonra otele giderken, burada yaşanan bir olay Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Otel içindeki bir grup taraftarın, “Biz Genç Fenerliler’iz ulan” sözünü duyan Yıldırım, otel güvenliğine, “Atın bunları dışarı” talimatı verdi. Taraftarlar, dışarı çıkarılırken, Yıldırım’ın moralinin bozulduğu gözlendi. Bu arada Sivaslı taraftarlarla Fenerbahçeliler arasında otel dışında karşılıklı slogan düellosu yaşanırken, polis tedbir aldı.

Haberturk

Başkanı Taraftarı Otel Görevlileri Tarafından Tekme Tokat Dövdürüyor.Taraftarların Onurlarını Haysiyetlerini Hiçe Sayarak Resmen Rezil Rusvah Etmiş.
-Olaya Bak Taraftar Biz Genç Fb liyiz Demiş Atın Bunları Dışarı Demiş Alsana Başkan Adnan Polat'ın Tırnağı olamaz.

Kendı Taraftarını Kovan ßi ßaşkan..Yazık Ya Harßıden Yazık... =))

ben bunu bi türlü anlamadım zaten genç fenerbahçelileri küstür diğer taraftarları küstür millet artık robot gibi maç izliyo şükrü saraçoğlunda eskiden her daim bi tezahürat bi shov olan trübünler şimdi sessiz soluksuz olmaz böle bişey ben çok koyu bi fb li olarak özlüyorum eski trübünleri... nerde o 2000 li yıllardaki trübünlerimiz...

Sen FB nin en büyük taraftar grubunu hiçe sayarsan bunlar toplasan 200 kişi dersen, salon maçlarında ana-avrat küfür edersen, bunlar rantçı dersen haksız cezalar verdirirsen.O 200 kişi dediğin Fenerbahçe sevdalıları Ankarada da, Sivas dada Türkiyenin neresine gidersen git çıkar karşına.Burdayız ulan der! Onlarada haksız cezalar verdirseydin.Ettiklerini buluyosun rahat bırak artık şu taraftarıda Fenerbahçeyide!

ben bunu bi türlü anlamadım zaten genç fenerbahçelileri küstür diğer taraftarları küstür millet artık robot gibi maç izliyo şükrü saraçoğlunda eskiden her daim bi tezahürat bi shov olan trübünler şimdi sessiz soluksuz olmaz böle bişey ben çok koyu bi fb li olarak özlüyorum eski trübünleri... nerde o 2000 li yıllardaki trübünlerimiz...

Heves mi kaLdı taraftarda

Bırakın Başkanımızı Biz ELeştireLim.

Başkanı Taraftarı Otel Görevlileri Tarafından Tekme Tokat Dövdürüyor.Taraftarların Onurlarını Haysiyetlerini Hiçe Sayarak Resmen Rezil Rusvah Etmiş.
-Olaya Bak Taraftar Biz Genç Fb liyiz Demiş Atın Bunları Dışarı Demiş Alsana Başkan Adnan Polat'ın Tırnağı olamaz.

Sen oradamıydın nerden biliyorsun sacmalama..

Geri