Aziz Yıldırım: Alex efsane değil!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
aziz_yildirim_alex_efsane_degil13476097670_h924324.jpg

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım dün akşam NTVspor'da yüzde yüz futbol programında Alex'in efsane olmadığını belirtti...

EN UFAK BİR ŞEYDE HEMEN EFSANE!"
Alex, Fenerbahçe'de bilmem kaç tane gol atmış, bundan dolayı ona efsane diyebiliriz ama Türkiye'de ufak bir şey yapıyor hemen ona efsane. Alex veya başkaları kulübe katkı yapmışlarsa bir yere gelmişse onore etmek için söylersiniz, Türkiye'de öyle alışkanlıklar olmuş ki, ayrılıyor gidiyor efsane başkan. Aziz Yıldırım ne yapmış? Gayet doğal şeyler yapmış. Kısa ve öz söyleyelim. Şunu söylemek istiyorum; Aykut, Alex kavgaları bıraksınlar. Kavgaları bıraksınlar, yol gösterici olalım.

"AYKUT HOCA KENDİSİNİ ZOR DURUMDA BIRAKACAK OPERASYON YAPABİLİR Mİ" Ben yaptım gereğini. Ama arkadaşınla paylaşıyor, insan o zaman çatlar. Söyleyeceğiz arkadaşımıza, onlara teselli yapacağız. Aykut Hoca ile konuştum ben, faydalanacak. İnsan iyi oynayan bir oyuncuyu, kendisine başarı getirecek oyuncuyu kenara atabilir mi? Böyle bir şey yaptığı zaman hesabını nasıl verecek? Fenerbahçe kaybetti bunun sorumlusu kim olacak? Kendisini zor durumda bırakacak operasyon yapabilir mi? Bazen yanlış karar da verebiliriz, illa doğru karar verilir. Aykut hoca da hata yaptığı zaman da söylüyor. Milli takım için de Abdullah hocaya güveniyorsun, getirmişsin. Kadroya almassa ne yapacaksınız? Böyle şeyler olmaz, bir yetki veriyorsanız o zaman onun o yetkiyi kullanmasına yardımcı olacaksınız. Bizde öyle bir problem yok. Yarın neyin ne olacağı belli mi?

KAYNAK VE VİDEO

Ekli dosyalar

• aziz_yildirim_alex_efsane_degil13476097670_h924324.jpg
    aziz_yildirim_alex_efsane_degil13476097670_h924324.jpg
    61.8 KB · Görüntüleme: 52
Geri