''Aziz Yıldırım şikeden yatıyor diyenlere şaşarım''

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündemi değiştirecek çok önemli iddialarda bulundu...

Lütfü Türkkan, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, 'Aziz Yıldırım'ın uğradığı haksızlık kime yapılsa, rengine bakmadan, bir dakika bile düşünmeden yanında saf tutarım. Ben ne şimdi ne de gecmiste hiç Fenerbahçeli olmadım. Aziz Yıldırım için şikeden yatıyor diyenlerin de aklına şaşarım. Şike ise isnat edilen suç, nerede şike yaptığı futbolcu, hakem, antrenör ve diğer takım başkanı?

Aziz Yıldırım, sadece ve sadece bu Hükumet ve O'na destek veren bir cenah istedi diye cezaevinde tutuluyor. Şike yasası çıkarken de Meclis'de kürsüden dile getirdim. Bu yasayı sadece Emine Hanım'ın abidinin damadı olan yönetici için çıkarıyorsunuz. Kocaelispor, tuttuğum takım bu konudaki duruşumu asla değiştirmez. Şike yasası Meclis'de görüşülürken yaptığım konuşmada, bu yasaya rağmen Aziz Yıldırım tahliye olmaz demiştim. Zira oradaki amaç, sadece ve sadece bu davada ismi geçen Emıne Hanım'ın abisinin damadı olan Kulüp Başkanı'nı kurtarmaları.

Burada mahkemenin bu davada uç yıl hapis cezası verip, Aziz Yıldırım'ın bundan böyle yöneticilik yapmasının önüne engel olunmaya çalışılıyor. Siyasette muhalifleri hapse atarak başarı sağlamaya çalışan zihniyeti nasıl lanetliyorsam, sporda da aynı şekilde lanetlerim. Benim meselem ne Fenerbahçe'dir, ne de Trabzonspor... Benim isyanım, birileri tatmin olsun diye, hapiste adam çürütenleredir' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber - Fotospor.com

aynı ceza sistemini askerlere uygulamadılar mı?

idiaları hazırlamayıp,geciktirerek terfi almaları engellenmedi mi?

sonuç ne oldu?

80 lerin sonunda vatikan imamının:

özellikle askeriyede aktif olmalıyız!! cümleleri bu gün ayni ile vakidir :)

Geri