Aziz YıLdırım ÇıLdırdı!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Aziz Yıldırım maçın sonlarında gelen gol sonrası, büyük bir sinirle küfreden taraftarların üzerine yürüdü.

haber_ic_175282.jpg

Antalya’da Cumartesi akşamı oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Hem Antalyaspor, hemde Fenerbahçe taraftarları pahalı biletleri protesto ederken ev sahibi ekibin bulunduğu tribündeki koltuklar kırılıp sahaya atıldı.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte de tribünde maçı izleyen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere ağza alınmayacak küfürler edilmeye başladı. Sonuçta Yıldırım çileden çileden çıktı. Arka sırada oturan Sarı-Lacivertli yöneticilere ve kendisine yönelik sözlere dayanamayan başkan, en öndeki oturduğu yerden kalkarak küfürü eden taraftarların üzerine yürüdü. Fanatiklerin, “Nereye geliyorsun, kimin üstüne yürüyorsun?” diye bağırışlarına Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Bize küfrettiğin için sizin üstünüze yürüyor” diye yanıt verdi. Ortalık iyice gerilince başkan Yıldırım, “Yaptığınız çok ayıp ve çirkin” diye bağırarak diğer yöneticilerle birlikte tribünü terk etti.

-CEMİL YARALANDI-

Semih’in attığı gol sonrasında yedeklerin bulunduğu kulübeye yabancı maddeler yağmaya başladı. Bu arada kenarda bekleyen F.Bahçe’nin malzemecisi Cemil’in kafasına, tribünden atılan bir koltuk geldi. Acı içinde yere yığılan Cemil içeri alınırken, kafasında şişlik meydana geldi.

Habertürk​

......... Yakısmıo sana bu hareketler

Her gittiğimiz depLasman ortaLık karışıo neden dir anLamadım . . .

Dİyarbakır'da da aynı oLayLarı yaşadık!

kimse fb yi sevmek zorunda değil ama büyüklüğüne saygı duymak zorunda. koskoca saraçoğlunda küfrü engelleyebilen başkana 3 binlik tribünde hoyratlık etmek erkeklimidir. her il kendi fanatiğini susturmak zorunda.. susmazlarsa kadıköyde tükrükle sustururlar .sonra kimse ağlamasın, terör var diye.

Millet çirkefliği ne çok seviyo anlamadım.

Siz başkana küfür ediyonuz biz milyonlarca adam ananıza bacnıza küfür ediyoz.

Hoşunuza gidiyo demekki.Devam edin. . .

futbol izlemenin, sadece eğlence olduğunu öğrendiğimiz gün bitecek bu olaylar..

ama o günü ben görürmüyüm onu bilemiyorum..

geçmiş olsun azizciiim

Geri