admiral
New member
- Reaction score
- 0
Aziz Yıldırım: "Dört yıl önce herkes Alex'i ıslıklarken ben alkışladım. Burada kalmasını sağladım. Ama kimse Fenerbahçe'den büyük değil." Aziz Yıldırım: "Genç oyuncular oynasın dedi Alex. Recep çıktı oynadı. Alex de küsmeyecek. Benim onu alkışladığım gibi alkışlayacak." Aziz Yıldırım: "Twitter'de istediğinizi yazacaksınız, sonra da oynamak isteyeceksiniz. Öyle bir şey yok!" Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'den kimse büyük değildir. Fenerbahçe'nin F'sine zarar gelmemesi için canımı veririm." Aziz Yıldırım: "Aykut KOCAMAN bu camianın evladıdır, ona sahip çıkacağız." Aziz Yıldırım: "Türkiye'de kimsenin yapamayacağı 2 projeyi bu ay içinde açıklayacağım." Aziz Yıldırım: "Başıma bir şey gelmezse 3 yıl buradayım, yönetim de burada, Aykut Kocaman da burada." Aziz Yıldırım: "En önemli maçımız var biz kişilerle uğraşıyoruz olmaz böyle. Alex'i çağırdım pazartesi konuşacağız." Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe için canımı veririm. Kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir, ben de dahil. Herkes gider. Fenerbahçe kalır!" Aziz Yıldırım: "Sizi bir gün oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın." Aziz Yıldırım: "Bugün tribünde organiza olaylar yaşandığını gördüm, müdahale etme gereği hissettim."
[video=Aziz Yıldırım'ın Alex De Souza Hakkında Açıklamaları]13466[/video]
[video=Aziz Yıldırım'ın Alex De Souza Hakkında Açıklamaları]13466[/video]