Aziz Nesin'den Atatürk'e !

ateist oldugu icin elestiriyorlar :D:D

bazılarının mantıgı cok yetersiz gercekten, bir insan tanrı tanımaz diye gorusleri elestiriliyor dogru olsa bile. ilginc

bu ulkede allaha inanıyorum insallah masallah allahın izniyle halledicez diyip, 2 namaz kıldıgınızı millete gosterin, iftarlarda bulunun, gorusunuz dunyanın en kötü görüşü bile olsa epey oy alırsınız kanımca

iyi forumlar

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2036517' Alıntı:
yahu bilader bu adam ateistmiş bunu dinlemeyin

Yaman Törüner de onun izindeymiş bu yazıyı yazdığına göre

Tez kelleri vurula!!!

aziz nesin sizden bahsediyor şiirde

Aziz Nesin...
Çok değerLi ßir adamdı we iLerici aydın görü$Leri wardı...
ßu yazıyı zevkLe okudum...
Te$ekkürLer Tragedy..

Adam allaha kur'ana resmen küfür ediyo bu zavallı daha kendini yaratanı tanıyamamış burnunun ucunu görememiş ileriyi nasıl görüyo :) ?

Ateist insanları sevcek değiliz. Ben Allah'a inanmıyorum diyen insanları ve Türk milletinin % 60 aptaldır diyen bi insanı şakşakçılığını yapmak bir müslüman için ne kadar doğrudur. Hz. Muhammed S.A.V. 'Kişi sevdiğiyle beraberdir! demiştir.

Şu kesin ki, dünyada beraber olamasa da ahirette olacaktır.

Niye ateistler insan değil mi?onun düşünceleri inananlar için önemli olamaz mı?sorun Aziz Nesin'in ''ben ateistim'' demesi değil.Sizin kendiniz gibi düşünmeyenleri Ateist ilan etmeniz..

''Kişi sevdiğiyle beraberdir!'' cümlesini ortaya atıp;

"islam’daki cihat fikrinin içerdiği şiddet, mantığa ve tanrının planına aykırıdır"
,
"muhammed, vazettiği inancı kılıçla yayma emrinden başka hangi yeniliği getirmiştir, gösterin bana."

diyen Papa nın elini öpen adamın arkasından balıklama gitmeyin..yeterince açık mı?

Ben inanmıyorum böle muhabbetlere. Bunun oğlu babam nesin diye bi kitap yazmış. diyorki ben küçükken çok iyi hatırlıyorum eve değişik değişik adamlar gelir annemin odasından çıkarlar babamda bu durumu içine atar bişey demezdi. inanmıyanız olursa

'' Babam Nesin '' kitabını okuyabilir veya internetten araştırabilir. Bu Aziz nesin denilen adam sivas olaylarında konuşma yaptığı için ezan okunurken susturun şunları biz açıklama yapmaya geldik diye ne kadar din iman düşmanı olduğunu belli etmiş. Allah peygamber din iman ezsan düşmanı olan bu aziz nesin ben öldükden sonra islam usullerine göre gömmeyin diye vasiyet etmiş ne acıki bi müslüman bile büyük abdestini yapacağında besleme ile tuvalete girerken bu aziz nesini köpek ölüsü gibi çukura girdi beğenmediği müslümanın b*ku kadar değeri yok. İşin enteresan yanı ise Oğul ateş nesinin umre ziyareti yapmayı düşünüyorum deyip umre yapması

kaynak: http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=3690

utanmadan madımak katliamından bahsedio adamları canlı canlı yaktılar hala

hcoam teşekkür hakkım 1 den çok olsada hepsini sana atsam böyle bi yazıyı okudum ya ülkemizde bilinçli insanların olduğunuda görüorum ya bunada şükür bizim böyle insanlara ihtyacımız var...

Geri