Aynı Konunun İki Defa Açılmasını Engellemek.

bjk kemal

New member
Reaction score
0
Sevgili platform yöneticileri, gerçekten böyle güzel ve kaliteli bir siteyi bizlere kazandırdığınız için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.
Sitemizde dikkat ettim, aynı konu bir kaç kez açılabiliyor.Benim bir önerim olacak.Daha önce başka bir sitede görmüştüm.
Konu adı yazıldığı zaman bu konuya yakın olan konu başlıkları liste halinde dökülüyor,böylece konunun önceden açılıp açılmadığını kontrol edebiliyorsun.Böyle bir sisteme geçmemiz mümkün mü ? Saygılar.

Arama Butonunu KuLLanaran Aynı Sonucu ELde EdebiLirsin. İster Konu BaşLığında Arat İstersen Konu İçeriğinden.Bizdede Mevcuttur O Dediğin.

Dediğini ßende görüyorum ßaşka sitelerde

ama ŞöyLe ßir durum Var ; ßu arama Konusunda Kendini ßiLir üyeLer duyarLi kendini ßiLmeyenLerin Pek duyarLI OLduğunu sanmiyorum yani sonuç yine 0 oLup User Kafaya Koyduğu Konuyu açacaktır..

ßiraz daha diKKatLi arama Yapmak adına UserLer duyarLı oLaßiLir..

Örneğin ; Seni Sevdiğimi BiLemezsin adLi ßir Konu aratacaksın seni , sevdiğimi , bilemezsin kelimelerinin 3ünüde aratırsan ßir sürü Sonuç aLırsın. ama Şiir veya yazının içinden zor ßir keLime seçip arama yaptırırsan daha iyi sonuçLara uLaşaßiLirsin ;)

İyi ForumLar..

435,324 konu için böyle birşeyin olması çok zor bence.

Arkadaşlar ben arama yapmama rağmen aynı konuyu yinede ikinci kez hatta üçüncü kez açıyorum.Ayrıca çokça da konu başlığı farklı olmasına rağmen konu içeriği aynı olan çok mesaj var.Buna mutlak bir çözüm bulmamız lazım.Ama nasıl ?

önceden cümleye göre arama yapılıyordu, yani; benim adım esra diye bir cümle arattığımızda içinde sadece bu cümle olan konular çıkıyordu, kelime kelime değildi, şimdi arama kelime şeklinde olduğu için zorlanmamız normal fakat Özgüründe dediği gibi konu içinde en zor kelimeyi aratırsanız daha kolay sonuca ulaşırsınız ..

Geri