aynı anda birden fazla mail yollamak nasıl olur

heracles

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar bir sorum olacak,aynı anda bırden fazla maıl yollmak ıcın bır cok program kullandım yalnız hıcbırını beceremedım.
gmaıl ve hotmaılden yanlıs duymadıysam eger aynı anda bırden fazla maıl yollama ımkanımız warmıs,tabıkı hıc bır maıl adresı dıgerı gormucek sadece ona gıttıgnı sanacak maılın.bu konuda yardım edersenız sewınırım

piyasada "mail bomber" adı altında birçok program mevcut. ama yukarıdada belirttiğiniz gibi bunlarla uzlaşmaya varamamışsınız. o zaman size en basit yöntemi söyliyeyim.

Hotmailden mail göndermek için gerekli bölüme girin.her zaman gönderdiğiniz gibi bilgileri yazın be gönder tuşuna 2 sn. 'yede bir sürekli olarak basın. eskiden işe yarayan bu yöntemin hala yarıyacağını umuyorum..

yalnız hellboy726 bu anlattıgını aynı maılı tek kısıye deılde bırden fazla kısıye yollamak ve yolladıgım kısı sadece kendıne geldıgını gormesı ıcın yapmam mumkunmu.
yanılmıyorsam senın bu sekılde bır konun wardı ama bulamadım,ya da maıl bomber programlarından kullanabılecegım senın kullandıgın yardımcı olacagın bırısı warmı?

hotmail de çok kişiye göndermek istiyorsan arasına "," koyarak göndereceksin. Toplu attığını görmelerini istiyorsan normal yere, eğer teker teker attığını düşünmelerini ve birbirlerine gözükmemeleri için gizli bölümüne yazacaksın. Yalnız her zaman şöyle bir durum olur bilgisayarı açtığın zaman ilk gönderdiğin toplu iletide sorun çıkmaz ama 2. 3. toplu iletilerde göndermemeye başlar. Ben o nedenle 2 3 hesap kullanıyorum böylece hepsinin ilk yollamaları sorunsuz oluyor, hotmailin ve diğer maillerin bir sorunu bu ya da sorun değil bilmiyorum.. önerim 2 3 hesap alman,2 3 hesap alınca sinirlenmiyorum,sağlıklı kalıyorum :D

heracles' Alıntı:
yalnız hellboy726 bu anlattıgını aynı maılı tek kısıye deılde bırden fazla kısıye yollamak ve yolladıgım kısı sadece kendıne geldıgını gormesı ıcın yapmam mumkunmu.
yanılmıyorsam senın bu sekılde bır konun wardı ama bulamadım,ya da maıl bomber programlarından kullanabılecegım senın kullandıgın yardımcı olacagın bırısı warmı?

mail to : bölümüne adresin yanına virgül koyarak yaz..

örn: gönderilecek adresler [email protected],[email protected],[email protected] gibi...

Geri