aylin aslım gul yabani albümü sözleri

cliper1907

forum elektro gitaristi
Reaction score
0
Aylin Aslım - Gülyabani

AHH

bak yine buradayım sana nazır is kokan göğsümle yanındayım bak karşındayım bu dudaktan son defa öptüm farkındayım ahh bu tenin altında açılmış yaralarla giden bir can aslında ahh yine son kurşunla vurulmuş kanatlarla düşen bir can aslında bir dala uzandım istemeye utandım yine de benimsin sandım şaraplar yetmez sabahlar olmaz ahım tenimdir yanına kalmaz ahh bu tenin altında açılmış yaralarla giden bir can aslında ahh yine son kurşunla vurulmuş kanatlarla düşen bir can aslında

BEN KALENDERMEŞREBİM

ben kalendermeşrebim güzel çirkin aramam gönlüme bir eğlence isterim olsun saçları samur gözleri mahmur biraz da şirin olsun kaşı gözü kara olursa olsun yanağında bir beni mutlaka olsun endamı şanlı sohbeti tatlı biraz da şahin olsun yan bakışı yaksın cilvesi yıksın olursa böylesi böylesi olsun gözleri şahbaz gerdanı beyaz biraz da tombul olsun

BEYOĞLU KİMİN OĞLU

kaç gündür evdeyim kimseleri görmedim dedim kızım böyle olmaz bi hava almak lazım görüştüğüm tek insan bakkal çırağı ihsan dedi abla böyle olmaz bari çık dolaş biraz beyoğluna çıktım çıktım da n'oldu ortalık mahşer yeri cihangir pazar yeri beyoğlunda gezdim gezdim de n'oldu istiklal insan seli beyoğlu kimin oğlu yürümek çok zor oldu caddeler erkek dolu bu saatte kızlar nerde mecburen evlerinde tanıdık bikaç kişi iki üç beş konuştuk sarhoş muhabbeti onlar devam etti beyoğluna çıktım çıktım da n'oldu ortalık mahşer yeri cihangir pazar yeri beyoğlunda gezdim gezdim de n'oldu istiklal insan seli beyoğlu kimin oğlu kimseye çaktırmadan fazla oyalanmadan mümkünse kestirmeden eve dönmek lazım kimseye bulaşmadan ortalık karışmadan mümkünse görünmeden eve dönmek lazım hiçkimseye görünmeden eve dönmek lazım

BÖYLEDİR BU İŞLER

kız çok güzeldi beyaz ten yeşil gözler kız çok iyiydi bi erkek daha ne ister herşeyi ister hepsini ister çocuk çok zekiydi parlak sivri dişler ismin ne güzel senin tanışsak olsak beraber artık herşeyim senin hepsini al al al ismimi resmimi hepsini al al al artık herşeyin benim hepsini ver ver ver ismini resmini hepsini ver ver ver çocuk açgözlüydü tatlı güzel sözler artık herşeyim senin hepsini al al al ismimi resmimi gelmiş ve geçmişimi bahçen ne güzel senin yaz kış açan güller çocuk aç gözlüydü tatlı güzel sözler kız bembeyazdı beyaz boş bi sayfa dedi böyledir bu işler sana iyi günler

GELİNLİK SARHOŞLUĞU (BANA NE)

duydunuz mu neler olmuş tanıdınız mı meşhur olmuş çok sefilmiş zengin olmuş bana ne marjinalmiş artiz olmuş o da bişey mi star doğmuş orjinalmiş kimden çalmış bana ne / boynuz altından bakan o gözleri kör olsun damat alana kaynana bedava kahpelikte hediye olsun bana ne vergi şampiyonlarından vergi kaçıranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun hiçbirinde ses de yok görüntü çok rutin bir klişe ne giyerse giysin hepsi bok kılıflarıyla kapalı gerçek üstü varlık spiker olmuş her denyo savaşı gülerek sunmuş / alkolikmiş beter olmuş müptelaymış ondan çökmüş karizmatikmiş kilo almış bana ne duayenmiş muayyen olmuş lezbiyenmiş gelin olmuş sevgidenmiş katil olmuş bana ne / şöhret olana her bi yol helal misali her bi masala tıkadı kulağı yurdum insanı nette yapılan her geyikte karalamayla dolmuş kal gelmiş hepsine buyrun türkçe dersine lirikte taktik olmaz oğlum karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz kraliyet + top onların da hergün aynı şey ben görüyorum sen yolun başındasın bense dönüyorum ek bi sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum magazin herzaman bu muydu yoksa sonradan mı döndü tv'deki zihniyet sapık mı biz mi öyle gördük aylin arada ben de geldim ayben der ki sen sefildin senin için hazin bir sondu ayben aylin ortak oldu / bana ne

GÜLDÜNYA

canım abim vurma beni bu dünyadan alma beni dökülür mü kardeş kanı bir karında yatmadık mı bir anadan doğmadık mı bir memeden doymadık mı binbir yarayla tek bi kurşunla gitti güldünya kim farkında kimin umrunda yandı bir dünya seni gönderene söyle köydeki büyük meclise söyle daha çocuk yaşta üstüme çıkan herife eğer böyle ölürsem iki elim yakanızda hayaletim gezer düşer peşinize binbir yarayla tek bi kurşunla gitti güldünya kim farkında kimin umrunda yandı bir dünya binbir yarayla tek bi kurşunla gitti güldünya kim farkında kimin umrunda söndü bir dünya

GÜLYABANİ

beni artık yormayın daha fazla sormayın vardır elbet bildiğim boşuna uğraşmayın biraz sinirliymişim bişey beğenmezmişim evden hiç çıkmazmışım iki laf etmezmişim çünkü
gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben girerim rüyalara hepinizi yerim ben gülyabaniyim ben
pek yabaniyim ben girerim rüyanıza hepinizi yerim ben doğduğum günden beri mecburen içerdeyim en doğrusu böylesi dışarı çağırmayın biraz kibirliymişim bi selam vermezmişim
biraz acayipmişim galiba deliymişim gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben girerim rüyalara hepinizi yerim ben gülyabaniyim ben pek yabaniyim ben girerim rüyanıza hepinizi...

HADİ BUYUR

kaç gündür hep evdeyim of sıkıldım yapayalnızım of hayırsız mı arkadaşlarım kaç gündür rahatsızım of tek başıma bunalmışım of bi kere bile çalmamış kapım keşke tolga özlem gelse ece uğur murat gelse sabaha kadar gülsek keşke hadi buyur bakalım hoş geldin otur şöyle nerelerdeydin hadi buyur bakalım hoş geldin çok özlettin kendini herkes eve doluştu of gelen giden karıştı of gitmiyolar tam onbeş gün geçti ali bütün börekleri yedi özlem salonuma yerleşti kedilerim evi terk etti nasıl misafir bunlar git demezsem gitmiyorlar hiç mi halden anlamıyorlar hadi buyur bakalım hoş geldin otur şöyle nerelerdeydin hadi buyur bakalım hoş geldin çok özlettin kendini

KAYIP KIZLAR

her günün akşamı koyu karanlığın intikamı bir kapı arkasında şeytanlar hayaletler yatağının tam altında canavarlar onu bekler herkes derin uykudayken alırlar götürürler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kızlar herkes derin uykudayken yerler kemirirler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kızlar büyükler buna inanmaz ki böyle şeyler söylenmez ki yorganın altında kan ter içinde ışıklar sönünce bildiği duaları okur teker teker sessizce herkes derin uykudayken alırlar götürürler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kızlar herkes derin uykudayken yerler kemirirler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kızlar

OLDUĞUN GİBİ

yaralı bereli ellerin yumuk çekik gözlerin minik minik benlerin sen olduğun gibi sen olduğun gibi işte ölümcül yalanların etrafında kızların delik deşik surların sen olduğun gibi sen olduğun gibi işte kızgın değilim artık ikimiz de alıştık ama unutmadım yazdım eski deftere ben olduğu gibi çocuk gibi hallerin acayip hayallerin kuyusunda geçmişin sen olduğun gibi sen olduğun gibi işte

SOKAK İNSANLARI

akşam karanlık bir yolda bir sersem sarhoş yatmış kalmış akşam yağmurun altında güzel bir genç kız sızmış kalmış şaraptan kefen giymiş iyice ıslanmış sokak insanları kimse görmek istemez kimse duymak istemez baştan kaybolanları kimse bulmak istemez kimse bilmek istemez akşam zamansız bir anda hayatlar durmuş herkes susmuş sessiz yalnız saatlerde çocuklar varmış kimden kaçmış birisi yarın olmuş biri dünden kalmış bugünden çalmış sokak insanları kimse görmek istemez kimse duymak istemez baştan kaybedenleri kimse sormak istemez kimse bilmek istemez

Geri