Aylardır Türkçe Meâli aranan Kabedeki Dua

ikRa

Banned
Reaction score
0
Şeyh Muhammed el Muhsinin Miscid-i Haram da yaptığı dua. Bu duayı okumasının akabinde mûbarek zaat arap hükümeti tarafından tutuklanmıştır..(?)
Duanın bir yerinden sonra Şeyh Muhammed el Muhsini amerikan hükümetine ve tüm İslam düşmanlarına beddualarını yağdırıyor ve son kısmında zulüm gören bütün Müslümanlar için Allah (c.c.)´ne hıçkıra hıçkıra ağlayarak kurtulmaları için yalvarıyor...Bu dua aylar öncesinde Hackhell´de gündeme geldiğinde arapça olduğu için anlayamayanlar bile hıçkıra hıçkıra ağlamışlardı...

...::İşte o duanın Türkçesi::...

Şeyh Muhammed el Muhsininin Duası

Youtubeden izLemek için buyRun

youtubeden izleme imkanı için S!yaĦ kardeşime Teşekkürler....

:hhman:​

şüpesiz rabbim çok büyüktür

bu paylaşımın ingilizcesini incubus kardeşim aylar öncesinde yapmıştı
o zaman çok etkilenmiştim şimdi bir kez daha etkilendim
paylaşım için teşekkürler ;)

harika bi paylaşım emeğine sağlık

çok güzel paylaşım olmuş Allah razı olsun bende izlemiştim ama anlayamamıştım

Paylaşımın için bütün ruh-u canımla teşekkür ederim.İlk defa izliyorum.

Bu mesajı gözlerim dolu dolu yazıyorum.Müslümanlara yapılan bu eziyte elinden hıçkıra hıçkıra Allah'a dua etmekten başka bir şey gelmeyen bu ihlaslı kalplerin karşısında duygularımıza engel olmamız çok zor.Bende kendim ve tüm hackhall ailesi olarak Kabe-i Muazzama da yapılan bu mübarek duya AMİNNN,AMİNNN,AMİNNN diyorum.

ALLAHIM (C.C.) BİZİ , TÜM TÜRK HALKINI VE TÜM MÜSLÜMANLARI BİRLİK EYLESİN DE ; BU GÖZLERİNİ DÜNYA HIRSI BÜRÜMÜŞ KAFİRLERİN SALDIRILARI AKİM KALSIN VE KURDUKLARI BU DÜNYA BAŞLARINA YIKILSIN.VE ÖYLE BELİRGİN OLSUN Kİ BU AZAP , YAPTIKLARI KÖTÜLÜKLERİN BEDELİNİ ÇEKTİKLERİNİ ANLAYIP DÜNYADA DA CEHENNEM ACISINI TATSINLAR...

KAFİRLER İÇİN "YAŞASIN CEHENNEM" (alıntı)

matleer' Alıntı:
BU GÖZLERİNİ DÜNYA HIRSI BÜRÜMÜŞ KAFİRLERİN VE KURDUKLARI BU DÜNYA BAŞLARINA YIKILSIN.

Allah senden de razı olsun kardeşim özellikle bu kısmı çok etkiledi beni bu duaya sende ayrı bir boyut katmışsın

Arkadaşlar duayı download etmek istemeyen olur düşüncesiyle youtubeye yükledim. İsterseniz You tubeden de izleyebilirsiniz..
Gerçekten çok etkileyici bir dua

http://www.youtube.com/watch?v=X0ByRpQTiq0

Allah razı olsun...Çok çok çok güzell bi paylaşım...Elinize emeğinize gönlünüze sağlık...Hiç izlememiştim sayenizde izledim...Tekrardan Allah razı olsun...

Hocam çok güzel bii dua...Yanlızca Allah'a sığınmışların kalbini gösteren bii dua...Gerçi videoda biraz acımasız isimleride yandaş göstermiş yaa..ben duaya daha önem veriyom...:)

Paylaşım için Afilli ve Siyah arkadaşıma çok teşekür eder İkisinden de Allah razı olsun derim..

Güzel kardeşlerim duanın çoğu yeri çok güzel lakin bir düşünün Efendimiz
ebucehile kaç gez gitmişti tebliğ için , beddua etmeyipte.
Ben orda geçen beddualara amin demedim dualara AMİN dedim.
Benim onlar için istediğim çoluğuyla çocuğuyla azap deil.
Düşünsenize bi; peygamber efendimiz için Rabbimiz seni alemlere rahmet olarak gönderdik buyurmuyorlar mı...
O, mübarek başından deve işkembesi dökülürken onlar için nasıl azap değilde
Allah'ın rahmeti sonsuz onlar içinde inşallah hidayet kapıları hala açıktır..
Allah kafire tövbe nasip etsin hidayet versin, zalimlerini de ıslah etsin.

(ıslah ile hidayet arasındaki farkı muhakkak biliyorsunuzdur ama ya bilmeyenler olursa diye "Hidayet kolaylıkla azap görmeden olr, Islah ise azapla")

(yalnız şunu belirtmek istiyorum, o yavrucakları öyle görünce bende içimden binlerce beddua yağdırmıyor değilim. Aslında en iyisi onları Allah'ın ilmine terk etmek,onlar için hidayet istemek yaptıklarından kolay yolla pişman olmalarını istemek bana çok zor geliyor hele şu son olaylardan sonra...)

Demem o ki hepimiz O'nun ümmeti olarak Efendimizin sünnetine uyup rahmet nazarıyla baksak dualarımız ona göre, sırf Allah rızası için olsa, tebliğimizde ısrar etsek imanımıza ve ibadetimize önem versek ve o duada da geçtiği gibi birlik olsak, bir olsak muhakkak ki rabb'im dualarımıza daha lutufkar icabet edecektir.
Allah hepimize sabır sebat ihsan eylesin, munafıklara ve kafirlere(nasipsiz cahil habersiz kullarına) hidayet nasip etsin. Zulmuyle masumlara azap edenlere Islah olacağı vesileler nasip etsin.
En önemlisi de biz bu duaya amin diyen kullarına hidayet nasip etsin munafıklık alametlerini üzerimizden alsın ve münafıklığa düşmekten bizleri korusun bizleri nefsimizin ve şeytenın eline bırakmasın Allah dostlarının, Mürşid'i Kamil'lerin himmetinden, nazarından bizleri ayırmasın. AMİN...

jalrmarl' Alıntı:
Güzel kardeşlerim duanın çoğu yeri çok güzel lakin bir düşünün Efendimiz
ebucehile kaç gez gitmişti tebliğ için , beddua etmeyipte.
Ben orda geçen beddualara amin demedim dualara AMİN dedim.
Benim onlar için istediğim çoluğuyla çocuğuyla azap deil.
Düşünsenize bi; peygamber efendimiz için Rabbimiz seni alemlere rahmet olarak gönderdik buyurmuyorlar mı...
O, mübarek başından deve işkembesi dökülürken onlar için nasıl azap değilde
Allah'ın rahmeti sonsuz onlar içinde inşallah hidayet kapıları hala açıktır..
Allah kafire tövbe nasip etsin hidayet versin, zalimlerini de ıslah etsin.

(ıslah ile hidayet arasındaki farkı muhakkak biliyorsunuzdur ama ya bilmeyenler olursa diye "Hidayet kolaylıkla azap görmeden olr, Islah ise azapla")

(yalnız şunu belirtmek istiyorum, o yavrucakları öyle görünce bende içimden binlerce beddua yağdırmıyor değilim. Aslında en iyisi onları Allah'ın ilmine terk etmek,onlar için hidayet istemek yaptıklarından kolay yolla pişman olmalarını istemek bana çok zor geliyor hele şu son olaylardan sonra...)

Demem o ki hepimiz O'nun ümmeti olarak Efendimizin sünnetine uyup rahmet nazarıyla baksak dualarımız ona göre, sırf Allah rızası için olsa, tebliğimizde ısrar etsek imanımıza ve ibadetimize önem versek ve o duada da geçtiği gibi birlik olsak, bir olsak muhakkak ki rabb'im dualarımıza daha lutufkar icabet edecektir.
Allah hepimize sabır sebat ihsan eylesin, munafıklara ve kafirlere(nasipsiz cahil habersiz kullarına) hidayet nasip etsin. Zulmuyle masumlara azap edenlere Islah olacağı vesileler nasip etsin.
En önemlisi de biz bu duaya amin diyen kullarına hidayet nasip etsin munafıklık alametlerini üzerimizden alsın ve münafıklığa düşmekten bizleri korusun bizleri nefsimizin ve şeytenın eline bırakmasın Allah dostlarının, Mürşid'i Kamil'lerin himmetinden, nazarından bizleri ayırmasın. AMİN...

Haklısın kardeşim ben de ondan biraz ürperdim...Allah'a sığınmak en güzel yapılacak şeydir zaten...Brkalım da Allah bzi nasılkorursa korusun..o en hayırlı cezayıda bilir.. En kötüsünü de...

Ama adamların halini görünce de dayanamıyoo ki insan..Hele o bebelerin ağlayışı mahvediyoo insanı...

jalrmarl öncelikle Amin diyelim dualarına...
yazdıklarında katıldığım noktalarda var amma incubus84 kardeşiminde dediği gibi hidayetinden nasibi olanlara hidayet nasip eylesin olmayanları kahr-ı perişan eylesin...
Bir kötülük gördüğünüzde önce elinizle sonra dilinizle sonrada kalbinizle buğuz ediniz...
Elimizle yapcak bir şeyimiz yok dilimizle perişan olmalarını dilemekten başka...

hiç izlememiştim...izlemiş oldum şimdi...ALLAH(c.c.) razı olsun.emeğine sağlık...

Geri