Aykut ve Nonda'ya talip var

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Ankaragücü, Galatasaraylı Nonda ve kaleci Aykut'u kadroya katmak için girişimlere başladı.

news_manset_resim_r3_Nonda002.jpg

Başkent temsilcisinin, Nonda ve Aykut ile ilgili görüşmelere devam ettiği, iki futbolcunun da takıma kazandırılmaya çalışılacağı belirtildi. 100. yılını kutlayacak olan Ankaragücü'nde teknik direktör Hikmet Karaman, sezon öncesi eksik gördüğü mevkiler için yönetimden transfer istedi. Sarı lacivertli yönetimde Karaman'ın raporu doğrultusunda Galatasaraylı yöneticilerle, Nonda ve Aykut'un transferi için görüşmeye başladı. İki futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Ligtv

Ya bu Orkun'da ne var anlamıyorum ya. Otistik o adam herkes Tobol maçındaki esneme hareketini görmüştür. Nonda-Orkun gitsin bence...

orkun pisikopatı gitsin .aykut bu takımı çocuğu nonda da gitsede olur gitmesede

Beyler Saçmalamayın Orkunun Tiki Olabilir. Ama Ondaki Refleks Kimsede Yok.

Ben Orkunu Kayseri Erciyesspordaykende izliyodum.

Orkun Aykuta 5 Çeker.

Aykut en iyi kalecimiz bunda iddialıyım. Orkun'u gönderin ama Aykut bütün penaltıları kurtarıyor, kupa maçlarında oynadığı her maçta yıldızlaşıyor. Mondi varken Aykut'u oynatsalardı şimdi Victor Valdez gibi kaleci olmuştu. V. Valdes oynaya oyanaya açıldı biliyorsunuz. Nonda da yedek forvet alınmazsa gitmesin. Baros sakatlanırsa 1.'liğii unuturuz... :D:D

Hiç beklemeden salsınlar...
Ama Aykut için ben de şüphelilerdenim...

Nonda'ya harcadığımız paranın kaçta kaçını verecek...
75%ini bile verseler satın derim.

Geri