Aykut Kocaman Fenerbahçe'de

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
37931.jpg

F.Bahçe’de Başkan Yıldırım ile teknik direktör Daum arasında köprü görevi üstlenecek isim belli oldu.

Sezon sonunda Ankaraspor ile yollarını ayıran Aykut Kocaman genç futbol adamı, yeni işinde teknik direktör Cristoph Daum ile yönetim arasındaki köprü görevini üstlenecek.

Kocaman, takımın teknik işlerine karışmayacak. Ancak Avrupa’nın ünlü kulüplerindeki gibi transferde etkili bir rol oynayacak. Başkan Yıldırım da Kocaman’ın göreve gelmesinden sonra futboldan tamamen elini çekecek ve sportif direktörünün vereceği kararları yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte yürürlüğe koyacak.

Bu oluşum içinde Volkan Ballı ise idari menajerlik görevini sürdürecek. Futbol takımının kamp ve seyahat organizasyonlarını yapmaya devam edecek.

Kaynak

Aykut Kocaman Daum'un gölgesinde olmayı hazmedemeyecek kadar onurlu bir teknik direktör. Pek ihtimal vermiyorum.

мυѕтαƒαƒв;4354506' Alıntı:
Umarım GeLir Gerçek ßir FenerßahçeLi!!

Zaten biz şu gerçek fenerbahçelilerden çekdiğimizi başkalarından çekmedik
bakın puan kaybettiğimiz takımların teknikdirökterine

AdamLar ßuyur Yen mi Diyecek??
O Gerçek FenerßahçeLiLeri Fenerßahçeye getirirsen ßak Kaç Sene $ampiyon oLuyoruz O Zaman Görürsün. . .

BiLgisiyLe ve KişiLiğiyLe Dört DörtLik Bir Adamdır Aykut

мυѕтαƒαƒв;4354518' Alıntı:
AdamLar ßuyur Yen mi Diyecek??
O Gerçek FenerßahçeLiLeri Fenerßahçeye getirirsen ßak Kaç Sene $ampiyon oLuyoruz O Zaman Görürsün. . .

Oğuz çetin de geldi rıdvan dilmen de geldi
Daha kimi kastettin

Önce yönetim akıllı transfer yapacak
bu seneki oyuncuların başına kimi getirirsen getir bu iş olmazdı zaten
oyuncuları tek tek yazmaya gerek yok kısaca %70 nde iş yoktu

aykut bence daum un yerine gelsin daumdan daha iyi olacağı kesin

İlk cevap yazan arkadaş gibi bende öle düşünüyordum ama Aykut Kocaman Fenerbahcemize Daum'un yardımcısı gibi değil de başka bi mevki de gibi...

Not : Daum'a değişen Türk futbolunu anlatıcakmış...

Aman aziz sen zaten transfere karışma =)Sadece isteniLen transferi gerçekLeştir.Bırak işi biLen adamLar yapsın.

Eğer Bu HaberLer Doğruysa Fener'e Şimdiden Geçmiş OLsun...

Bu Teknik Kadrodan İş Çıkmaz...

daha resmı bısı yok yaw abartmayalım

EGer Aykut Ve Daum GeLirse Fenerßahçe TsL'de 70 Puandan A$aGı ALırsa ßen 1 Daha Siteye uGramam. . .

Geri