Ayh DayanamıCam GüLcem (:

-ZeYNA-

♥ŞiiR PeRi'Si♥
Reaction score
1
Farkettinizmi ßiLmiyorum ama SiyaSet ßöLümündeki ßaşLıkLar Artık ßeni GüLdürüyo Eskiden Gördükce SıkıLıyodum ama Artık Seviyorum eLLeriniz Dert Görmesin Emi
icon10.gif

Hayır'cılar Sınırda Sandıktan Dönüyor

- Sezen’di, Sazan oldu şimdi de ‘kirlendi’

- Bu Ne Cüret!

-"Gel benim kafatasımı da ölç"

-"Erdoğan'a helva, vatandaşa ayva!"

-çıplaklar tarafsızdır

-Gir havuza, aç ağzını!

-Komşunuz “Sakine’den haberiniz” var mı?

-Erdoğan kimin vagonudur?

-"7 göbeğimi değil, 777 göbeğimi araştır"

-Dikenleri Yok Etmeye Soyunanlar... Gül Bahçesini Kurutmayın!

-: ‘Ekşili Yemek’ Sevmeyenleri İttifak’la Suçlamak! :.

-Paşa yakalamaca…

-Kendi Kuyruğunu Yiyen Devletin Resmidir

- Çömelemezmiş...

- Uçan türkiye

- Kaygan Zeminlerde "Örtü"lü İcraatlar

- Bomba patlamamış gibi yapın...

- Çömelme Açılımı

- Burunları sürtüldükçe...

- Gel de vurma birader!

- Çuvalı Geçirdiler Bir De Başımıza Balyoz Vurdular

- Recep Bey'i Arap Gazı Kükretiyor !..

ßunLardan ßazıLarı ... :)

katılıyorum.türkiye de ki siyaset malesef böle =)

başlıkların hepsi ayrı bi komedi hakkaten =)

katılıyorum.türkiye de ki siyaset malesef böle =) bi parti ye atmamak gerek suçu.

başlıkların hepsi ayrı bi komedi hakkaten =)
Artık PartiLere YazıLanLara DegiL ßaşLıkLara Dikkat Ediyorum ßen KemaL'Cim :)

Yani ßaşLıkLarı aÇan ArkadaşLar Gücenmesin SadeCe Hoşuma Gitti ßi Partiye veya ßi Kişiye Hitaßen acmadım Konuyu Sadece Dikkat Ettinizmi Diye.. Komik geLdi..:)

Artık PartiLere YazıLanLara DegiL ßaşLıkLara Dikkat Ediyorum ßen KemaL'Cim :)

Yani ßaşLıkLarı aÇan ArkadaşLar Gücenmesin SadeCe Hoşuma Gitti ßi Partiye veya ßi Kişiye Hitaßen acmadım Konuyu Sadece Dikkat Ettinizmi Diye.. Komik geLdi..:)

yok abla yanlış anlaşılmasın ben bi partiye suç atmamak gerek diye şundan dedim çünkü bazı arkadaşlar suçlacaktır kimi partileri o yüzden.yoksa komik olduğundan dolayı açtığını biliyorum.bana da çok komik geldi hatta =) bazılarına hiç dikkat etmemiştim ama gülmekten yarıldım desem yeridir =)

yok abla yanlış anlaşılmasın ben bi partiye suç atmamak gerek diye şundan dedim çünkü bazı arkadaşlar suçlacaktır kimi partileri o yüzden.yoksa komik olduğundan dolayı açtığını biliyorum.bana da çok komik geldi hatta =) bazılarına hiç dikkat etmemiştim ama gülmekten yarıldım desem yeridir =)

Evet Canım daha ßunLar SonLarda Gördügüm ßi Kac Konu Daha Coktur ßöyLe ßaşLıkLar ßende Çok güLdüm :)

%90 ı muhaletin partilerin konusu,siyaset dışında herşeyi yapıyorlar türkiyemin halleri

Seni güldürebildiysek ne mutlu bize...

yeni nesil siyayetçiler, yeni nesil, muhabirler, yeni nesil köşe yazarları...

kimse hakkıyla işini yapmak peşinde değil aslında. herkes ne kadar göz önünde olurum çabası içinde. vekiller bile bir açıklama apacakları zaman işin görsel yönüne bakıyorlar. hangi harekeri yaparsam ne kadar çok konuşulurum gibisinden. sanatçıların koçları olurmuş. nasıl davranacaklarını nasıl giyineceklerini ne söyleyeceklerini tespit eder o kişi de buna göre oynarmış. bunlar da koçlarla hareket ediyor sanırım. işini doğru dürüs apan yok.

Bu Zamanda Siyasetçi Olacan Yavvv :biggrin:

Seni güldürebildiysek ne mutlu bize...
Lütfen YanLış anLaşıLmasın ßurda KonuLarı aLaya aLmak Gißi ßi HadsizLik Yapmam asLa... SadeCe ŞöyLe ßaşLıkLara ßakınCa Yazdım...AyrıCa Kimseyide Kırmak Gücendirmek istemem Kırdıysam ÖzürdiLerim ßayım...İçerigi veya Hangi Parti Kime Denmiş diiLde ßaşLıkLar Çok Hoştu sadeCe Ona Dikkat Çekmek istedim ßi Kişiye Hitaßen Veya ßir Partiye Hitaßen DiiLdi Mizah amaÇLı SadeCe ...

harika düşünmüşsün zeyna... güzel olmuş eline sağlık..:))

Hiç bu açıdan bakmamıştım , ilginç bir konu gerçekten de komikmiş...

Yapılan yorumlarda konu başlıklarını aratmıyor, o kadar saçma sapan komik mesajlar varki hangi birine baksan ayrı bir mizah...

Geri