Ayetullah fetullah

siz arkadaşların böyle bi makalenin altına böyle mesajlar yazabildiğinize inanmakta zorluk çekiyorum ve inanmak istemiyorum.tamam abartılı bir yazı ve benzetme olmuş fakat tükiyede böyle bir irtica sorunu olduğuna nasıl inanmazsınız aklım almadı doğrusu.!!!!!!

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
İç isyanlarda işte bu şekilde galyana getirmelerle oluyor. İran halkı şu anki durumdan tabiki hiçte memnun değil. Dünyada enfazla uydu nun satıldığı ülke olduğu da doğru. Lakin ülkemizde birkere herşeyden önce TSK var.
Bazı insanların önce cumhuriyet düşmanı olarak nitelenip sonrada mahkeme kararı ile berat etmeleri hiç tartışılmamalı bence. Eminim ülkemizde daha pek çok cumhuriyet düşmanı vardır. Herhangi bir suçu yoksa bu insanların hapse girmeleri için bir neden de yoktur.
Burası Türkiye, herkes farklı görüşte olabilir, herkesin inancı farklı olabilir. Bununla yaşamaya alışmak zorundayız. Ülkemizdeki aşırı dinciler, sırf aşırı dinci oldukları için laik düzene tehdit gibi gözüküyorlarsa, aşırı hırıstiyanlar neden bir tehdit olarak gözükmüyor.

Misyonerler bedava incilleri kimlere dağıtıyorlar neden hiçbiri bana denk gelmiyor, aşırı dinciler benim adıma karar verip laik düzeni ne hakla değiştirmek isteyebilirler. Rejim ancak ve ancak halk referandumuyla değişir. Böyle bir referandum şayet gündeme getirilirse ozamanda darbe olur.
O yüzden kimsenin aşırı dincilerden yada cumhuriyet düşmanlarından korkmasına gerek yoktur. Bunlar, bizi dıştan yıkamadılar, içten yıkmaya çalışma gayretleri içinde olanların oyunlarıdır.

çok güzel özetlemişsin olayı.yazı bana çok uçuk geldi rejimi değiştirmek kola değil arkadaşın dediği gibi TSK var.ayrıca fethullah gülenin yaptığını kaç kişi yaptı bu ülkede yurt dışında açtığı okulların hepsinde TÜRK BAYARAĞI dalgalanıyor.

sizler o bahsettiğiniz kişinin ve o ekipte olan insanların neler yaptığını araştırdınızmı ?

1- dünya genelinde yüzlerce Türk okulu açıp Türkçe ağırlıklı eğitim verdiğini ve okulların bulunduğu ülkede en kaliteli okullar olduğunu.

2- ateist-hristiyan vs. dinlere inanan insanlara İslamiyeti anlattığını ve başarılı olduğunu,

3- ekibinde olanlara Türkiye için en iyi yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğunu söylediğini,

4- vatana millete sahip çıkılmasını devlete her halükarda itaati savunduğunu

bunlar sadece bir iki önemli nokta...

peki sizin savunduğunuz kesimlerin son 4 seneye kadar ülkeyi göz göre göre 300 milyar dolar soyduğu

şuan 2 bakanın 220 yıl hapisle yargılandığını

belli makamların ülkede her fırsatta kriz çıkarmaya çalışması ve hatta Türkiye nin sonu olabilecek darbe yi istemesi ve yargı dahil herkese baskı yapması

doğu illerinde devlet desteği ile bombalar patlatmak huzuru bozmak için hepsi sizin desteklediğiniz kişilerin eseri

tabi diyceksiniz bu kadar kötülüğü Türkiye için çalışan hiç kimse yapamaz !!! doğru ozaman düşünelim niye yapıyolar bu ülkede rejim değişebilir ama değişen rejim komunizm olmasın :)

evet kim kimi nereye götürüyor kim hain kim vatansever düşünüp kara verelim kimseye inanmayalım önemli konuları araştıralım oke :victory

Kardeşim bu ülkede en çok güvenilen kurum TSK değilmi? Evet
Peki TSK ülkede büyük bir irtica hareketi var dedi mi demedi? Dedi

O zaman neye karşı savaşıyorsunuz bu vatana karşımı? yoksa Sizi koruyan TSK ya karşımı? TSK ya karşı savaşmak vatan hainliğidir biliyorsunuz dimi bunuda?

Tekrar söylüyorum bu ülkenin en güvenilir kurumu TSK'dır ve TSK adeta bağıra bağıra irtica var irtica var bunu sorumlusu ampül zihniyetidir demeye çalışıyor yetkileri çerçevesinde.Daha neyin hesabını yapıyorsunuz?

chapboy' Alıntı:
Sen Ananin Karinin Bacinin BaŞini AÇ,İÇkİnİ İÇ,barina Da Gİt KardeŞ Cumhurİyet Adi Altinda Laİklİk Adi Altinda.laİklİk Elden Gİdİyor Dİye Feryat Fİgan Edenlerİn Amaci
LaİklİĞİ Kurtarmak DeĞİl Bu Heveslerİnİ Bİr Zaman Gelecek Kİ Yapamayacaklarindan KorktuĞu İÇİn Şİmdİden O Zemİnİn OluŞmasini Engellemektİr.
madem dediğin gibi meclis bahçesine anayasamızda yasak sayılan tamamen siyah çarşaflı kadınlar girebilirken neden şakpa taktıkları için dier bayanları almıyorlar kıyafet yönetmeliğiymiş bunun adı bunun adı yobazlık. madem haklısınız nie M.K. ATATÜRK ün meclisteki resminden rahatsız oldunuz? kendimi kışlada gibi hissediyorum diyen kimdi ? onuda geçtik nie tayip bey teroristle çektirdiği fotorafa açıklık getiremedi nie sustu ? niye apo ya sayın dedi bunları söle bana ?

Geri