Aydın: öLürümde Bursaya Gitmem..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
n5ifig.jpg
Beşiktaş'ın Yusuf'a karşılık Bursa'ya verdiği Aydın rest çekti ve "Bursa'ya asla gitmem. İsterseniz beni satın" dedi. Trabzon hemen devreye girdi.

Beşiktaş'ın Bursa'ya Yusuf karşılığında verdiği Aydın rest çekti. Bursa'nın anlaşma önerisini reddeden Aydın "Bana kimse bu satıştan bahsetmedi" dedi. Yöneticilerin baskılarına da direnen Aydın "Bursa'da asla oynam, isterseniz beni başka takıma satın. Ama Bursa'ya gitmiyorum" diye konuştu.

Bu durumda Beşiktaş'ın sorunu Bursa kulübüne başka bir
futbolcu ya da para vererek çözmesi bekleniyor. Fotomaç..

HeLaL oLsun Aydınnn :clap

bizim başkan takımdaki tüm futbolcuları milangaz mutfak tüpü olarak görüyor...

aydın helal sana sundan eminimki butun besiktas taraftarı senin arkanda

Şimdi Gider HoLoskoyu TekLif Eder =) Tüp BeyinLi NoLcak..

ibrahim üzülmezi ver tüpçü.. veya gökhan zan da olabilir.. ama o gencecik çocuğu harcama gaz beyinli

zaten ben bu denislinin taaaaaaaaaaaaaaaa ..............................................
serefsiz ne yapacaksa yusufu gelmıs 33 yasına 1 sezon oynar yada oynamaz ki kımın yerıne oynıcak delgodoyu mu kesecek kimi kesecek...............bide aydını werıyoo gerı sekalı..............
senı takımın basına getırenın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................
anayan anladı........
anasını aglattılar takımın serefsızler .........................

aydın'ı vermek yerıne bursasporun gaz ihtiyacını karsılasın başkan

HeLaL oLsuN ...

deMirÖreN ........ aNLadıN seN oNu !

git aydın bursaya git oynayabileceğin kendini kanıtlayabileceğin gösterebileceğin bir takıma git...
arda örneğine dikkat et arda nerde oldu??kulübede beklediği gsaraydamı yoksa kiralık oynadığı bir sezon boyunca bi sürü maçta ilk 11 de çıktığı manisada mı
bursa bizim düşmanımız ben Beşiktaşın düşmanında forma giymem dersen o zaman ancak Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamayan , Beşiktaşı 100 küsür yıllık tarihiyle değil günü birlik olaylarla değerlendiren sözde taraftarları ve Türk futbolunda 2 büyük yaratmaya çalısan çakalları sevindirirsin

Geri