admiral
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Aybaba;
" Maçtan önce oyuncularıma, rakip takım oyuncularından çok koşmaları gerektğini söyledim. Takımım bunu çok iyi uyguladı. Maçın başında Karabükspor bizi kontra atak yapmaya zorladı. Bu bizim işimize geldi geniş alanlar bulduk ve ilk yarıda üç gol bulmayı başardık. İkinci yarıda daha çok kontrollü oyunu tercih ettik fakat buna rağmen son 20 dakikada net pozisyonlar yakalamayıda bildik. İyi yolda ilerliyoruz camiamız ile bütünleşip dahada güçleneceğiz."
Transfer için sorulan soruya cevap veren Aybaba, " Sağ ön ve sol ön oynayabilen değişik yetenekli bir futbolcu ve bir de forvet oyuncusu almayı planlıyoruz. İki gün içinde bütçemize uygun olan adaylar içinden seçim yapacağız."
Karabükspor karşısında Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Uğur Boral ise, "Kazandığımız için çok mutluyum. Golü kimin attığı hiç önemli değil. Bir bek oyuncusu olarak bu gol benim için ekstra oldu, golü Beşiktaş taraftarına armağan ediyorum." dedi.