admiral
New member
- Reaction score
- 0
Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
Törende ilk olarak sözü alan Başkan Fikret Orman, "Tüm taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Öncelikle Samet hocamızı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Ön şart veya şartları aramızda konuşmadık. Hatta ücret bile konuşmadık. Çok iyi işler yapacağız. Güveniyoruz. Allah hepimize iyi günler görmeyi nasip etsin" dedi.
Beşiktaş Kulübü'nün bütçesi kadar adım atacağını dile getiren Orman, "Beşiktaş bütçesi kadar adım atacak ve borçlanmayacağız. Yıldız transferlerle şampiyon olunsaydı, son sekiz senede sürekli olurduk. Bu takım için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Konu Beşiktaş olunca, geresi teferruattır" ifadelerini kullandı.
STAT KONUSU
Stad konusunda yöneltilen sorularla ilgili olarak ise Orman, "Hangisinde oynayacağımız ziyaret sırasında belli olacak. İstanbul'da bir statta oynayacağız. Bu da 1 hafta içinde netlik kazanacak. Statlar kimsenin tapulu malı değil. Hepsi Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı değerlerdir" şeklinde konuştu.
AYBABA: " HERKES RAHAT OLSUN, BİZ BURADAYIZ"
4 yıllık sözleşme imzaladığı törene "FEDA" tişörtüyle katılan Samet Aybaba ise, "Başkana, yönetim kuruluna, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu işlerin altından kalkacağız. Beşiktaş büyük bir takımdır. Maddi imkansızlıklara bakmadan, oyuncu kadrosuna bakarak, sahada mücadele eden ve elinden gelen herşeyi yapmaya çalışan bir takım yaratacağız. Herkes rahat olsun, biz buradayız. Kaybolan bir efsaneyi yeniden yaratmak için her şeyi yapacağız. Savaşarak kazanmayı arzulayan bir takım kuracağız. Bu küçülme değil planlamadır" diye konuştu.
12 genç oyuncuyu kampa aldıklarını sözlerine ekleyen Aybaba, "Biz nokta transferi yapacağız. Bugüne kadar dışarıda kalan 12 genç oyuncularımızı kampa aldık. Bu oyuncularımızı tercih edeceğiz. Geçen sezondan da 8 futbolcumuzla yola devam edeceğiz. Kamp çalışmalarımızdan sonra kadroda yenilemeye gideceğiz. İşimiz kolay değil diye düşünüyoruz ama zor da değil. Heryerde savaşacağız. Gerçekten futbol oynamayı isteyen, futbol değerlerini bilen bir takım yaratacağız" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da, "Hocamızla anlaşınca hemen yeni sezon hazırlıklarına başladık. Herkes bu takıma güvensin. Herkes bu takıma inansın. Elimizden gelenin hepsini yapacağız" dedi.