.:ayasofya yı tekrar camii yapalım:.

kodadıx

New member
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar güzel ayasofya yı tekrar camii yapmak için başlatılan bir imza kampanyası buldum resmi siteden yayınlanan bu imza kampan yasına katılmak her müslümanın görevi olara görüyorum vereceğim adrese girip kendinizin ve internetten olaşamayacak olan tanıdıklarınızın adına imza göndermenizi önemle ricaa ediyorum.

İLGİ DUYANLARA ŞİMDİDEN ÇOKTEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR

görevliarkadaşlardanda bu konuyu sabit yapmalarını rica ediyorum.

işte adres: http://www.ayasofyacamii.org/

YA böyle bişeye gerek warmı İstanbulda Zaten herkese yetecek kadar Camii war Bırakalım da oda tarihi we Zenginlikleriyle olduğu gibi kalsın...

++Siteye neden üye olduğuınu belli ettin ilk Mesajında...

milletler tarihleriyle yaşarlar tarihlerde barındırdıkları kültürel miraslarla ayakta dururlar. milletlerde medeni olduğu ölçüde ayakta kalırlar. nasıl köksüz ağaç yaşamaz ise ejdadına ve tarihine sahip çıkmayan topluluklarda yok olmaya mahkumdur. müslüman Türk milletinin fetih nişanesi olarak Fatih Sultan Mehmet Han'ın kendi şahsi parası ile satın alarak camiye dönüştürüp vakfiyesinde müslümanların ibadet amacından gayri herhangi bir amaca yönelik olarak kullananlara ve kullanılmasına zemin hazırlayanlara ebedi lanet okuduğu aşikardır.((defalarca yıkılmaktan ejdadın göstermiş olduğu hassasiyet ve öz veri ile yaptığı çalışmalar neticesinde kurtulan ÖR: Devrin padişahları tarafından yaptırılan minareler ve istinat duvarları)) bu gerçekler bilindiği halde yeniden bizansın temellerini atmak için bu çaba niye!!! bu bir zihniyet meselesidir. ya meleklerin yanında olacaksın yada şeytanın avukatlığını yapacaksın. Seçim Sizin Herkes Safını Belirlesin!

Hertelden'e tasındı.

ya meleklerin yanında olacaksın yada şeytanın avukatlığını yapacaksın. Seçim Sizin Herkes Safını Belirlesin!

Bu lafınla zaten nası bir zihniyete sahip olduğunu anladık. Kimin neyin yanında olduğu senin fındık beynini meşgul etmesin ok? hackhell'in ziyaretçi sayısını kullanmak isteyen çok pokemon geldi geçti buralardan.Sende geçtin gidiceksin uğurlar olsun.

Çok gereksiz, düzeltilecek bir sürü şey varken böyle gereksiz işlerle uğraşıp ülkesi için bişeyler yaptığını zannedenlere ne demeli bilmiyorum..
Fatih Sultan Mehmet'in kiliseyi parasıyla alıp camii yaptığı bilen biri onun ülkedeki azınlıklara verdiği haklarıda bilmeli..
Ayrıca oranın cami olması düşmanlarımızı korkutup vazgeçirecek veya kişi başı geliri yükseltmeyeceğine göre ne anlamı var..
Kusura bakma ama gerçekten çok saçma...

553 yıl boyunca bu şehre sahip olup elinde daha iyi imkanlar olmasına ramen daha iyisini çıkaramamış bir halkın klise olarak inşaa edilmiş ve yapımında 10 bin isci calısmıs ve 150 bin kilo altın harcanmıs 1 milyar pound degerinde bir yapı için Fatih Sultan Mehmet yok cebinden para vermiş yok lanet okumuş demesi abestle iştikal olsa gerek. Bu düşünce yapısındaki arkadaşlar aynı olayın bu sefer kendilerine dokunan tarafında olsalar müslüman karşıtlığından başlayıp insan haklarından çıkarlar. Bazı geri planda kalmış kişilerin gündeme gelebilme sevdasının bize enson hediyesi Aya Sofya polemiği oldu onlara çok teşekkürler. Aya Sofya müze olarak hakkettiği yerdedir artık onu rahat bıraksak iyi olur,zaten garibim yıllardır gereksiz insanlar tarafından hırpalandı. Bu insanları artık magazin programlarında görmeyi umuyoruz.(bu hafta pazar keyfini bilinbakalım kim sunuyor?) Ayrıca hoş görü denilen şeyden bir haber olan bu insanlar kendi inaç sistemleri içinde çelişmedik yer bırakmıyorlar...

Saçma bir konu. Kültürel güzellik olarak müze olarak kalmasını istiyorum.

Bildiğim kadarıyla bir italyan sitesi de kilise yapılması için imza kampanyası başlatmıştı.

aman boşverin yaw en güzeli müze olarak kalsın ya da kapatalım gitsin tartışma olmasın.

Tycon' Alıntı:
Kimin neyin yanında olduğu senin fındık beynini meşgul etmesin ok? hackhell'in ziyaretçi sayısını kullanmak isteyen çok pokemon geldi geçti buralardan.Sende geçtin gidiceksin uğurlar olsun.

cok tşkr kendi özellikerini yazarak bize yardımcı oldun seni tanımamızda. ziyaretçi sayısıda aklımın ucundan bile geçmedi. ama bunu fesat kalbinin anlamsı biraz zorr. burdan gitmeyeceğimi de kafana sok tabi bulabilirsenn ve bir daha seviyene inerek senle polemiğe girmicemm

diğer arkadaşlardan özür diliyorum !!

Şimdi ben buna asıl irtica budur desem aksini iddia edebilecek bir babayiğit çıkabilir mi??? Bu nasıl bir saçmalıktır. Yarın fener rum patriği de çıksa ayasofya'yı yeniden kilise yapmak istiyoruz dese onlara da aynı şekilde yaklaşabilecek misiniz???

memleketin bütün dertleri bitti de buna mı geldi şimdi sıra:D

Geri