Ayasofya sizce nasıl olmalı??

:..asker..:

New member
Reaction score
0
Evet bu aralar ayasofyanın bir kilise olacağı var .. tabi bence bu sadece bir söylentiden ibaret!! yani istensede M.Kemal Atatürk'e ihanet edip orayı tekrar kiliseye dönderecek bi vatan haini olabileceğini tahmin etmiyorum ama yine de bir oylama yapmak istedim...

Bu da bir imza kampanyası Ayasofya 'nın kilise olmasını engellemek için...
katılmak isteyenlerin bilgisine

http://www.ayasofyacamii.org/

....

--- anket koymayı unutmuşum bi de anket eklerseniz sevinirm-

Ayrıca camii olmasını isteyenler için bir site değil mi? AYASOFYA ATATÜRK TARAFINDAN MÜZEYE ÇEVRİLMİŞTİR.NE CAMİ NE KİLİSE OLACAKTIR.

Ayasofya Cami Olmali F.s. Mehmet Han Nasil Yaptiysa öle Cami Olacak

bence ya Camii olmalı ya da Müze olmalıdır
AMA;
asırlardır süren şu tamiratın bir an önce bitmesi lazım!

Müze olarak kalması çok daha isabetli olacaktır..

asırlardır süren tamirat degil talan.......

bence müze olarak kalmalı ama asla camii olmamalı ..eger bir ibadethane olacaksada eski haline yani kliseye cevrilmeli....ilk haline dogal haline........

burayı kilise yapmak emanete değerlerimize en büyük saygısızlık olur...
zaten bu gençlik ne değerler kaybetti ama bunu kaybedecek kadarda geçmişinden kopacağını zannetmiyorum...

ne müzesi ne kilisesi arkadaşlar fatih sultan mehmedin andı var bu camiyi ibadete kapatanın (cami olarak) öbür dünyada iki elim yakasında olur varsa delikanlı kilise yapsın amerikamı burası be

tasli' Alıntı:
ne müzesi ne kilisesi arkadaşlar fatih sultan mehmedin andı var bu camiyi ibadete kapatanın (cami olarak) öbür dünyada iki elim yakasında olur varsa delikanlı kilise yapsın amerikamı burası be

arkadaşım ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması için büyük onarım gerekir.mantıklı olan söylendi burada ;)

osmanlının aşkı efendimizin müjdesi ashabı güzinin tek hülyası ve uğrunda verilen
binlerce can büyüklerim zamanında yapılması gerekeni yapmış aynı onlar gibi düşünüyorum
ayasofya bir ikbal
ayasofya bir ideal
ayasofya bir milad

Geri