Ayasofya Kilise Olsun...!!!

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Ayasofya'yı kilise yapmak istiyor

Ayasofya'nın kilise olarak ibadete açılması amacıyla uluslararası kampanya başlattığını açıklayan Yunan-Amerikan Birliği Başkanı ve Demokrat Parti'nin New Hampshire eyaleti eski başkanı Kris Spiru "Mücadelemiz haklı ve mantıklıdır" dedi.

i21800_ayasofya060606ic.jpg

Geçen hafta Manhattan'da "Free Agia Sophia Consil of America" adlı bir örgüt kuran Spiru, hedefinin Ayasofya'yı Ortodoksluğun 'kraliyet merkezi'ne dönüştürmek olduğunu belirterek

"Nasıl milyonlarca Katolik Roma'da, milyonlarca Müslüman Mekke'de, milyonlarca Musevi Kudüs'de ibadetini yerine getiriyorsa, biz Ortodokslar da hangi milletten olursak olalım Ayasofya'da ibadet edebilmeliyiz"
dedi.

İnternet'te ............org adresinden propaganda yapan Spiru, birkaç gün içinde 30 bin kişinin bu siteyi ziyaret ederek destek verdiklerini belirti.

"Tüm Ortodoksların hür bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için

Türk hükümetinden Ayasofya'yı zincirlerinden kurtarmasını isteyeceğiz"
diyen Spiru, bunu hukuki yollardan nasıl yapabileceklerini henüz belirmediklerini, ancak imza kampanyasını düşünmediklerini açıkladı.

Başkanı olduğu Yunan-Amerikan Birliği'nin kaç üyesi bulunduğu sorumuza ise yanıt alamadık.

Edit:Siz Ayasofyayı kılıse yapın bizde her Sokaga Camii kampanyası baslatırız..

Adamlara bak yaaa topraklarımıza da karışıyolar...Sanane lan kilisemizden camimizden...:mad:

Orasıı olsa olsa Camii olur..ne kilisesi...:mad:

Paylaşım için sağol dostum....

gelde bu p***lara küfür etme be kardeşim biz el altından Fener Rum Patriikhanesini göndermeye çalışırken adamlar bos durmuyor

Bizi zorlamayın yoksa orayı cami yapar sonrası Allah Kerim

Arkadaşlar Dikkat Diyorum !!! Papa 16.benedik yakında türkiyeye gelecek ziyaret edecekleri arasında ayasofya camii de var bunların inancına göre papa bir yerde dua ederse orası kutsanmış sayılır ..!
Zamanında Gelen Papa tam dua edeceği sırada zamanın iç işleri bakanı müdahale edip dua etmesine izin vememişdi şimdi böyle bir durumda kim dur der bilemem doğrusu dikkatli olmalıyız Her Türlü Oyunu Oynuyorlar Üstümüzde ..!

Arkadaşlar son zamanlarda DAVINCI ŞİFRESİ filmiyle yine gündeme gelen bir konu var, Kral Konstantin zamanında ilk incili yazarken Ayasofya Camisinde kutsanmış diye bir düşünce var, ondan dolayı hristyanlar için önem taşıyor Ayasofya, Biz herkesin inancına saygılı insanlar olarak herkese kapımız açık ama sadece niyeti bozuk olanlara kapalı,

SAYGILAR

Fatih in Lanetini almak mı yoksa uğrunda ölmek mi ??
sorusunu bizlere soruyorlar yani
heh heh ben buna gülerim işte :)
İstedikleri kadar oyun oynasınlar farketmez......

ayasofya Tekrar Kilise Olsun Diyenler Demekki Cami Yapanlardan Daha Cok Biliyo

papa bize gelsin ben onu bi kutsayım

güçlünün zorbanın haklı bir dünya düzeni işte...
Sen git savaşla elde ettigin bir yeri başkalarına ait olan bir yeri Bir kliseyi cami yap kimsenin hakklılıktan doruluktan sesi cıkmaz....Ama birileri hakkını istedigi zaman Allah adına isyanlar diz boyu.....

sadece yyazık diorum......!

adamlar emperyalizmi her yerde yavaş yacaş yavarken kimse sesini çıkarmıyoo, savaş çıkarırkende ama böle bi konuda millet ayaklanıo yoktur aslı bırakın böle işleri........... aranel katılıyorum sana...

yani nedemeli
haclı seferi desek yeter ama biraz acalım

"Sen git savaşla elde ettigin bir yeri başkalarına ait olan bir yeri Bir kliseyi cami yap"

hı demekki dünya kuruldugu zaman kliseymiş ayasofya yoksa milleti katlederek almamışlardır canım ayasofyayı öle şey olurmu

"güçlünün zorbanın haklı bir dünya düzeni işte..."

kesinlikle katışlıyorum
ırak buna en büyük örnek saolun kutsal dinin askerleri siz olmasanız bu dünya yaşanmıcak bi hal alır

zorbalık diyince insanın aklına ne geliyor benim aklıma şu şarkı geliyor

kardeş olun ey insanlar .......

bi ABD rüyası var bide
bide ab şarkısı
ikisi ırakta güzel bi kilp oldu klipte cocuklar ve masup insanlar oynuyor
insan bazen düşünüyor bunlar gercek olsa (içim bi kötü oluyor)

evet yazık yazıkki hak sahibi olanın degil insanlıgından çıkmış olanın hakkı olmayan şeyde hak sahibi zannedmesi

yaw yerim yunanistanı türkiye istese yunanı bir kaşık suda boğar ama türklerin allah korkuları var amerika gibi değil bizim rabbimiz bize zulm etmememizi sölüyor
onlarınkine karışamayız boşverin ellerinden geleni ardlarına koymasınlar

zaten heryeri kilise yaptılar sıra ayasofyayamı geldi utanmasalar türkiyeyi isteyecekler
ayasofya bizimdir bizim kalacak

cumaya vatikana gideriz bizde ondan kolay ne var :) ab için ne kadar fedakarlıkta (!?) bulunabileceğimizi deniyolar bence. illa bir yerde dur denilecek ama o vakte kadar elden gidenler yanlarına kar kalacak....
her isteyene her istediği verilseydi........
papa dua edince kutsanıyomuş...o zaman o adam niye kös kös oturuyo? gitsin ne kadar cami havra budist tapınağı varsa dua etsin kilise etsin. ii iş valla. kılıfa bak.
bunların gazel okuduğu her karışı dedelerim atlarının nallarıyla kutsadı. geri verin o zaman oraları....var mı böyle mantık :Sopa

Ya güldürmesinler adamı yaw bunlar zaten hep boyle zamanında haçlı seferlerinden tut bugüne kadar bıkmadı gittiler bizimkilerde dediki yenilen pehlivan güreşe doymaz

inşallah papa benim üzerimde dua etmez

hakkaten çok ilginç oyunlar bunlar ya...TÜRK GENÇLİĞİ YEMZ ANAM onu walla isyan çıkar...

enflasyonda bile isyan çıkmadı ama bunu yapsınlar bakalım nasıl memleket isyan ediyor....

Mehdix

Son günlerde çıkan mehdix diye bir kitap war adamın yazdıklarından biri buydu onlar ayasofyayı kilise yapın diyor biz cami yapıyoruz 3. dünya savaşının çıkma nedeni oluyor bu ama kitabın sonunu söylemeyeyim

Geri