Ayağının TozuyLa...

ßLu£

Banned
Reaction score
0
a4oj9v.jpg
Bir gün önce Beşiktaş’a katılan Fabian Ernst, dün ilk 11’de sahaya çıktı, 64 dakika görev aldı

Mustafa Denizli’nin oynayıp oynayamayacağını sorduğunu belirten Alman futbolcu, “Ben de son üç-dört günümün yorucu geçtiğini, fakat 45 dakika forma giyebileceğimi söyledim” dedi. Yumruk şovu Uğur İnceman’dan öğrendiğini ifade eden Ernst, “Taraftarların çabuk kabullenmesi ve atmosfer, beni çok şaşırttı” diye konuştu. Yeni transfer, 39 kez topla buluştu, 22 isabetli toplam 35 pas verdi. Ernst maç boyunca hiç şut atmazken, 3 faul yaptı. Alman oyuncuya, eski takımı Schalke taraftarı olduğu öğrenilen bir grup çiçek verdi.

Kaynak

zaten profesyonel futbolculardaki uyum sorununu anlayabilmiş değilim..uyum sorunu yaşıyorsa profesyonellikten habersiz "sorunlu" biridir
yeni bi işe girersiniz patrona ben uyum sağlayamadım diyemez bi şekilde ortama uymaya çalısırsınız ve ne yapıp ne edip uyarsınız çünkü hiç bir patron hala delgadonun genç ve duygusal yapısıyla uyum sorununu atlatmasını bekleyen ve zamana ihtiyacı olduğuna inanan Beşiktaş taraftarı kadar sabırlı değildir..

Erkan Ve Ernst Daha iLk MaçLarından Ne Kadar KaLiteLi OyuncuLar oLdukLarını IspatLadıLar CumLe aLeme..

Geri