Ay Yıldızlı Formaya Bir Brezilyalı Daha Mı?

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Sezon başında Fenerbahçe'nin hazırlık kampında ayağı kırılan ancak yeşil sahalara dönüşü muhteşem olana Deivid de Souza'ya Türk Milli Takımı yolu mu açılıyor?

Geçen sezon başarılı ve istikrarlı bir performans sergileyen, bu sezon ise geçirdiği ağır sakatlığı çabuk atlarak sahalara golle dönen Brezilyalı oyuncunun, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözüne girdiği ileri sürüldü!..

Fatih Terim'in, Fenerbahçe Kulübü'nden Brezilyalı oyuncunun Türk yapılması için talepte bulunduğu iddia edilirken, tecrübeli teknik adamın Deivid için "O benim takımıma çok büyük katkı sağlar ve Dünya Kupası'nda oynarsa çok etkili bir ekip oluruz" dediği öne sürüldü.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: ATAKAN KURT

Kaynak

Mert Nobre'nin alınmasını ben de çok isterim.Mehmet Yıldız'a gelince de Estonya maçı gibi maçlarda oynatılmasından yanayım

Önümüzde bir Aurelio örneği var.Cuma'mız oynadığı oyunla ve davranışlarıyla milli formayı ne kadar çok hakettiğini kanıtladı.Deivid gibi bir oyuncunun da milli takıma dinamizm,neşe getireceği ortada.Mevkisinde Kazım oynuyor.Yaşı itibariyle Deivid'den daha iyi bir oyuncu olma potansiyeli var yalnız Deivid'den de öğreneceği çok şey var.Defansa yardım,oyun kurma,bencil olmama vb..

deivid coq iyi adam ama gerek yoq miLLi takımda
onun yerine oynayabiLcek türk oğLu türk
oyuncu buLunur....

Bence Cok Yanlis Gerici Dusunuyorsunuz Onunuzde Fransa Ornegi War Adamlar Dunya Sampiyonu Olduklari Kadrodaa Cezayirli Topcular Warr Zİdane Zİdan Anelka Rİbery Henry Vs Kimsee Bunlari Konusmuyorr Herkes Fransayi Konusuyor Biraz Konuya Genis Bakin

Bu breziLyaLı bu buraLı diye konuşmaLara daLarsak işin içinden çıkamayız.
Çoğu üLkenin miLLi takım KadRoLarına bakarsak yabancıLarın dışLanmadığpını görüyoruz ve ayrıca bu takımLarda oLdukça başarıLı oLuyor TuRnuvaLarda.
Bence hiç ayrım yapıLmadan eğer türk vatandaşı oLarak görünüyorsa ve o Farmayıda hak ediyorsa hiçö düşünmeden miLLi takıma çağrıLmaLı.
Şu anda miLLi Formayı en çok hak eden yabancı Mert Nobre.
Ayrıca mehmet yıLdızdan 2 kat daha iyi bir futboLcu.
Mehmet yıLdızın özeLLikLerine sahip birde fazLası war...
Geri düşünmemek Lazım.

önce gidiLsin avrupadaki genç türkLer türk miLLi takımına aLınsın..
babamın ecnebi oğLu oLsa,onu biLe istemem ay-yıLdızLı formanın aLtında..

Bence Cok Yanlis Gerici Dusunuyorsunuz Onunuzde Fransa Ornegi War Adamlar Dunya Sampiyonu Olduklari Kadrodaa Cezayirli Topcular Warr Zİdane Zİdan Anelka Rİbery Henry Vs Kimsee Bunlari Konusmuyorr Herkes Fransayi Konusuyor Biraz Konuya Genis Bakin

Fransada Suan Yabancı Uyruklu Bır Cok Oyuncu Var...Peki Şuanki Başarısı Ne ??? Şuan Ne Durumda Bi Sölesene...

Milli takımda ne kadar çok devşirme demek,başarıdan, birlikten o kadar uzak olmak demek.
Başka ülkelerde ne kadar devşirme beni ilgilendirmez.Sende olmaması lazım.
Önce artık neredeyse hergün haberlerde çıkan Türk gençlerinin yok alman milli takımına,yok belçika milli takımına davet edilmesinin önüne geçsinler

yakışır milli takıma.bizimkiler oynasın formayı vermesin ama nerede..

Geri