Ay fotoğraflarındaki UFO mu ?

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

20 Temmuz 1969'da insanoğlunun Ay'a ilk kez ayak basışının 40. yıl dönümüne yaklaşılırken Apollo 11, 12, 15 ve 16 numaralı görevlerde Ay üzerinde astronotlarca görüntülenen tanımlanamayan uçan nesne (UFO) resimleri, açığa çıktı.

2.jpg

NASA'nın yayımladığı resimlerde arka planda ışık huzmeleri belirgin bir biçimde görülürken ne oldukları ise hala açıklanamadı.

3.jpg

Bazı resimlerde cisimlerin daire şeklindeki formu belirgin bir biçimde gözlenebilirken bir resimde tepenin arkasından yükselen eğik bir disk görülebiliyor.

4.jpg

Yetkililer, bu resimlerdeki görüntülerin kameranın hatalı çekimi sebebiyle ortaya çıkmış olabileceği ihtimalini de gözardı etmiyorlar.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

resmin üstüne corba dökülmüş bende zaten tek resim gözüküyor ondada ufo yok:)

Ne ufosu yha gecin bunLarı =)

bu aya çıkma konusuna bile yalan denilirken şimdi de ufo çıktı ortaya. ilginç... :eek:

kesin ufodur o. :hhdil

tarihi tablolardaki ufo resimlerini paylaşmıştım.ben ufo görmedim ama inananlardanım.bence olabilir...

bu aya çıkma konusuna bile yalan denilirken şimdi de ufo çıktı ortaya. ilginç... :eek:

kesin ufodur o. :hhdil

bende aya çıkıldığından emin deiğilim hatta bir videoda çekim sırasında neil armstrongun kafasına spotlar düşüodu bence bunlar bi işik açık unuttular ufo die geçiştiriyorlar.. =)

sanmam. uydurma görüntü gibi..

sallama bişeyler görünüyor ...

geçenlerde vatan gazetesinin sitesinde bu fotoğrafların fake olduğu söyleniyordu takip eden oldumu

Geri