Ayın Moderatörü Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar, hepinizin bildiği üzere Hackhell çok büyük bir aile ve bu aileyi idare etmek de bir o kadar zor, yetkili arkadaşlar kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapmak için çalışıyorlar. Bu uygulama bizim için belki bişi ifade etmez ancak moderatör arkadaşların aldığı bir oy bile onların bu zor işte en iyi şekilde motive olmasını sağlayacaktır. Önerimin dikkate alınacağını umuyorum. Saygılar.

Düzeltme ve ekleme: Aynı uygulama Upload Team için de düşünülebilir. Ama ilk etapta moderatörlerle başlanması iyi olabilir.​

+1 GüzeL oLurdu..

bence gereksiz ve forum içi huzuru bozabilecek bir uygulama olur..

sonuçta ''en'ler'' yarışmasında bile mod. olmayıpta adını en çalışkan mod. kısmında gördüğüm,foruma 3-5 aydır uğramadığı halde ''en çalışkan mod.'' seçilebilen, yani bu arkadaşlara oy verebilen üyeler olduğu sürece pek sağlıklı olacağını sanmıyorum bu uygulamanın..

foruma 3-5 aydır uğramadığı halde ''en çalışkan mod.'' seçilebilen, yani bu arkadaşlara oy verebilen üyeler olduğu sürece pek sağlıklı olacağını sanmıyorum bu uygulamanın..

forumun içhuzurunu kimin bozduğu ya da birilerinin birilerinden hoşlanmadığı ortada :clap:clap:clap adam 3.5 aydır uğramıyosa ve hala en çalışkan mod olabiliyosa demek ki gerçekten çalışkan ve hackhell'in sevgisini kazanmış biri. ayrıca; senin yaklaşımına göre hackhell gözeçarpanları uygulaması ve oylaması da meşru değil. yani onun doğruluğu ve güvenilirliği de yok.

bu arada senin - vermene hiç şaşırmadım. başka bir arkadaş açsaydı direkt + verirdin :D

ќαcαη αѕiќ;2169107' Alıntı:
Ewt her uygulamaya sacma nedenlerden dolayı - Verırsenız Sızın Dısınızda...Sıte'De Calıskan BIrı oLmaz...

bİLmem ama Acık Konusmayı Sevıyorum Bu Gunlerde..

kapak olsun!

sonuçta ''en'ler'' yarışmasında bile mod. olmayıpta adını en çalışkan mod. kısmında gördüğüm,foruma 3-5 aydır uğramadığı halde ''en çalışkan mod.'' seçilebilen, yani bu arkadaşlara oy verebilen üyeler olduğu sürece pek sağlıklı olacağını sanmıyorum bu uygulamanın..

Bence yeterince iyi açıklamış çamır ...
zaten bu tür oylamalar hep duygusal oluyor kımse hakettigi yerde olamıyor.
onun ıcın zaten Göze çarpanlar yeter bence ....

chamura katılıyorum...gerçekten kimisi fazla oy alırı kimisi az oy alır....o yüzden oylamaya göre olması çok şaçma gelir kardeşim...ayrıca zaten buna benzer bir etkinlik var HH göze çarpanlar diye birşey,o yüzden ben olumsuz bakıorum :goz:

Ewt her uygulamaya sacma nedenlerden dolayı - Verırsenız Sızın Dısınızda...Sıte'De Calıskan BIrı oLmaz...

bİLmem ama Acık Konusmayı Sevıyorum Bu Gunlerde..

Chamur Gerçekten Güzel Açıklamış Zaten Göze Çarpanlar Oylaması Var Sitede Ayrıca Herkes Böyle Olaylarda Duygusal Bakıyor Olaya Kısacası Desteklemiyorum...

Gerek yok.Hackhell'in "en"leri oylamalarının da olduğunu varsayarsak hiç gerek yok

adam 3.5 aydır uğramıyosa ve hala en çalışkan mod olabiliyosa demek ki gerçekten çalışkan ve hackhell'in sevgisini kazanmış biri

forumda yapılan çalışmanın ölçüsü kişilerin arkadaşlık ilişkileri değildir!
bu kişiye "çalışkan kişi" yerine, "sevilen kişi" demek daha doğru olur.

Ne, sevilen kişi çalışkandır, ne de, çalışkan kişi sevilendir genellemesini yapmak doğru olmaz.
(tabi çok çalışkan kişilerin genelde uyumlu ve sevilen kişiler olduğu ihtimalini de es geçmiyorum)
Ayrıca kişi hem sevilmeyen-çalışmayan,hem de çalışan ve de sevilen de olabilir :)

şimdi konuya geri dönecek olursak
bence modları motive etmek için olması gereken şudur:
daha duyarlı üyeler ve de paylaşıma (emeğe) saygı
(yönetiminde görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini varsayarsak)
Bu durumda forum dah bir güzelleşecektir
Bunun olması çokta zor değil.
Hergün gelip download yapan üyelerden herbirinin bir tane bile paylaşımı olsa inanın çok şey değişir.

fletch, verdiğin cevapta gösterdiğin olgunluktan ve içerikteki açıklayıcı bilgilerden ötürü teşekkür ederim. benim kızdığım olay - verip geçilmesiydi.

Forumun "En"Leri die bi konu açılıyor zaten.
Bence o en iisi. Bunu sadece moderatörlerle kısıtlamak bence gereksiz bi uygulama
-1

İyi ForumLar !..

Bencede gereksiz bir uygulama sonuçta kimin çalışıp çalışmadığını bilen biliyo

Bencede gereksiz bir uygulama sonuçta kimin çalışıp çalışmadığını bilen biliyo

bilen biliyor ama iş degerlendirmeye geldiginde kişisel husumetler ilişkiler ve yalakalıklar ortaya çıkıyor millet degerlendiririken şu mod + veye - vermiş diyip başkasının güdümünde hareket eddiyor neyse olanları herkes görüyor bu konuda bikaç mesaj sonra karışır...:durdurun

Yönetici arkadaşLarımın üyeLerin gözüne girmek gibi çabaLarı oLduğunu düşünmüyorum
BizLer görevimizi sevdiğimiz için yapıyoruz ve bu görevi de kendi çaLışmaLarımız ve taLebimiz doğruLtusunda aLdığımız için böyLe bir uyguLamaya gerek yok diye düşünüyorum...

gerek yok.. Göze çarpanlarda böle bişe var zaten..

ki Chamur çok güzel açıklamayı yapmış..

bence de çok gerekli bir uygulama değil. bu forumda gereksiz bir gerginliğe yol açabilir... (-)

beni seçmeyenin çıkışta topuklarına sıkarım höyttt:D

hiç gerek yok böyle bi oylamaya birbirimizi kırmayalım sonra:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri