ayın üyesi

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ayın üyesi seçilsin ona göre yıldız ona göre rütbe olsun her ay seçilsin tabi seçilmelerden süper modlar ve adminler hariç olsun .. böyle bi uygulama yaparsak üyeler yani bizler daha çok çalışırız ayın üyesi olmak için .. ama tabi yinede size kalmış en iyisini siz bilirsiniz .. ben önerimi yaptım eer fazla kişi istemesse olmasın :D ama beğenilirse olsun derim

benden +1 ayın üyesi seçilmeli...

herkez positif oy verdi .. belkide olur :D

mc donalds mı yahu burası gerek yok ---

HH Göze ÇarpanLarı YeterLi DeğiL mi?

bence cok gusel fikir ...

böle bir film vardı ayın çalışanı diyee...ordada çok çalışana yıldız veriyorlardı süper bir filmdi ya..kasiyerler yarışıyordu..o geldi aklıma birden komediydi ya..

olsada olur olmasada olur ama olursa belki calısma askı sarar herkesi :D+1923

eet seçilmeli herkes beni tanımalı:D

bence olacaksa şu şekilde olsun en çalışkana bi kademe rütbe yükseltme veya 1 yıldız verilsin o yıldızda başka bir renkle gösterilsin mesela bizim sarı yıldızlarının yanına kırmızı yıldız süper olur o kişinin ayın üyesi oldugu anlaşılmış olur :)

Bence De Gerek Yok BÖyle Bİr Uygulamaya
Dedİklerİ Gİbİ Hh GÖze Çarpanlari Neyİnİze Yetmİyor ArkadaŞlaarr

bence olacaksa şu şekilde olsun en çalışkana bi kademe rütbe yükseltme veya 1 yıldız verilsin o yıldızda başka bir renkle gösterilsin mesela bizim sarı yıldızlarının yanına kırmızı yıldız süper olur o kişinin ayın üyesi oldugu anlaşılmış olur :)

bu arkadaş gibi düşünüyorum ...

Kuzay söyLer de katıLmıyorum deniLir mi :p +1.. :)

Geri