menejer66
New member
Evli ve çocuklu bir kadının sevgilisi vardır.kadın hergün eşini işe gönderdikten sonra çocuğunu da sokağa yollar ve sevgilisini eve alıp işi pişirirlermiş.
Birgün Kadın kocasını gönderdikten hemen sonra sevgilisi gelmiş.Kadın da eli mahkum çocuğu yatak odasının dolabına koyup sevgilisiyle sevişmeye başlamış.Tam bu sırada eve kocası geri dönmüş.Kadın sevgilisini de atıvermiş dolaba.Karısını o halde yatakta bulan adam iştaha gelmiş ve başlamışlar sevişmeye.
Dolapta adamla yalnız kalan çocuk bi süre adamı süzdükten sonra,adama:
-Amca size oyuncak ayıcıgımı satmak istiyorum.
Adam:-hayır almak istemiyorum.Napcam ben ayıyı.
Çocuk:-Amca bu ayıcığı almazsan bağırırımm.
Adameki peki sus yeterki.
diyip ayıcığı almış.Fakat bir süre sonra sıkılan çocuk tekrar adama:
-amca ayıcığımı geri verr!
Adam:-olmaz az önce sattın onu bana nie veriyim.
Çocuk:-ver yoksa bağırırım.
Adameki peki yeterki sus.
diyip ayıcığı geri verir.aradan birz daha zaman geçer.çocuk gene huysuzlanır.
-amca ayıcığı sana tekrar satmak istiorum.der ve bu alışveriş kadınla kocası sevişmeyi bitirene kadar dewam eder.kadın kocasını işe yolladıktan sonra sevgilisini dolaptan çıkartır ve gönderir.
Ertesi sabah çocuk annesine bi önceki gün kötü şeyler yaptığını ve bu yüzden huzursuz olduğunu söyle.Annesi çocuğa karşı caddedeki kiliseye gidip günah çıkarmasını öğütler.Çocuk ayıcığı elinde kiliseye gider.papazın bulunduğu kabine yaklaşır.
Papaz:-Söyle yavrum ne günah işledin diye sorar.
Çocuk:-amca benim bi ayıcığım var......
çocuk sözünü bitirmeden papaz bağırmaya başlar.
-ALMIYORUM A... KOYUM ALMIYORUMMMM!!!!
Birgün Kadın kocasını gönderdikten hemen sonra sevgilisi gelmiş.Kadın da eli mahkum çocuğu yatak odasının dolabına koyup sevgilisiyle sevişmeye başlamış.Tam bu sırada eve kocası geri dönmüş.Kadın sevgilisini de atıvermiş dolaba.Karısını o halde yatakta bulan adam iştaha gelmiş ve başlamışlar sevişmeye.
Dolapta adamla yalnız kalan çocuk bi süre adamı süzdükten sonra,adama:
-Amca size oyuncak ayıcıgımı satmak istiyorum.
Adam:-hayır almak istemiyorum.Napcam ben ayıyı.
Çocuk:-Amca bu ayıcığı almazsan bağırırımm.
Adameki peki sus yeterki.
diyip ayıcığı almış.Fakat bir süre sonra sıkılan çocuk tekrar adama:
-amca ayıcığımı geri verr!
Adam:-olmaz az önce sattın onu bana nie veriyim.
Çocuk:-ver yoksa bağırırım.
Adameki peki yeterki sus.
diyip ayıcığı geri verir.aradan birz daha zaman geçer.çocuk gene huysuzlanır.
-amca ayıcığı sana tekrar satmak istiorum.der ve bu alışveriş kadınla kocası sevişmeyi bitirene kadar dewam eder.kadın kocasını işe yolladıktan sonra sevgilisini dolaptan çıkartır ve gönderir.
Ertesi sabah çocuk annesine bi önceki gün kötü şeyler yaptığını ve bu yüzden huzursuz olduğunu söyle.Annesi çocuğa karşı caddedeki kiliseye gidip günah çıkarmasını öğütler.Çocuk ayıcığı elinde kiliseye gider.papazın bulunduğu kabine yaklaşır.
Papaz:-Söyle yavrum ne günah işledin diye sorar.
Çocuk:-amca benim bi ayıcığım var......
çocuk sözünü bitirmeden papaz bağırmaya başlar.
-ALMIYORUM A... KOYUM ALMIYORUMMMM!!!!