ayı ile tavşan

gürkan1806

New member
Reaction score
0
ayı ile tavşan birgün kırlarda hoplaya zıplaya geziyormuş. sohbet muhabbet kakara kikiri dolaşıyorlarmış. gezerlerken birgöl kenarına gelmişler. göl kenarında otururlarken yanlarına bi kurbağa gelmiş. başlamışlar kurbağa ile sohbete. uzun bi süre sohbet ten sonra kurbağa bunlara dönmüş arkadaşlar nekaar iyisiniz negüzel sohbet ediyorsunuz sizleri çok sevdim demiş ve eklemiş şimdi ben den 3 dilek dileyin bende yerine getireyim demiş. bizimkiler şaşırmışlar.vs... ayı ya dönmüş söyle ilk dileğin ne demiş ayı düşünmüş bana demiş ormanın bütün dişi ayıları aşık olsun bunu diliyorum demiş. kurbağa hokus pokus yapıp tamam bütün ayılar seni görün ce aşık olacak demiş. tavşana dönmüş senin dileğin ne demiş tavşanda düşünmüş bi tane motosiklet kaskı istiyorum demiş.kurbağa itiraz etmeden al sana kask demiş ve dileğini yerine getirmiş. ayının ikinci dileğini sormuş ayı bana demiş ülkedeki bütün dişi ayılar aşık olsun demiş demiş ve kurbağa yine hokus pokus yapıp tamam demiş. tavşana ikinci dileğini sormuş tavşanda ben motosiklet istiyom demiş kurbağa dönmüş buna al sana motosiklet deyip dileğini yerine getirmiş. kurbağa ayı ya tekrar dönüp söyla bakalım 3. dileğin ne demiş ayı düşünmüş ve dünyann bütün dişi ayıları bana aşık olsun demiş. kurbağa tekrar hokus pokus yapıp tamam demiş dünyadaki bütün ayılar seni görün ce aşık olacak demiş. tekrar tavşana dönüp senin son dileğin ne diye sormuş. tavşan motosiklete binmiş ara gazı vererek son dileğim demiş aha şu ayı varya demiş o ayı ibne olsun demiş.

Hahahaha :):) akilli tavsan

Geri