Avrupa'nın En Populer 10 Kenti‏

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0

image002.jpg

Dünyanın en popüler kenti sıralamasında birinci sırada Floransa. İtalya'da yer alan bu kent, Arno nehri ile büyülüyor...

image003.jpg

İkinci sırada ise Roma bulunuyor... İtalya'nın başkenti olan Roma, tarihi ile öne çıkıyor...

image004.jpg

Üçüncü sırada İstanbul...

image005.jpg

Dördüncü sıradaki kent Paris...

image006.jpg

Beşinci sıradaki kent Krakov... Polonya'nın kültür başkenti olarak niteleniyor. Avrupa'nın en iyi korunan Orta çağ kentlerinden biri...

image007.jpg

En popüler altıncı kent ise Çek Cumhuriyetinin başkenti ve ülkenin en büyük şehri Prag...

image008.jpg

Yedinci sırada Venedik ... bu ada kenti, su kanalları ile meşhur...

image009.jpg

En popüler sekizinci kent İspanya'nın gözdesi Barselona...

image010.jpg

Dokuzuncu sırada Viyana ... Avusturya'nın başkenti olan bu şehir, tarihi yapıları ile çok popüler...

image011.jpg

Sıralamanın 10 numarası Salzburg... Avusturya'nın bu kenti ortasından geçen nehir ile ile dikkat çekiyor.

başlık yanlış sanırım bu avrupanın en güzel 10 şehriydi =)

bi yerde okumuştum aklımda kalmış yani dünya sıralamsı biraz daha başkaydı ama senin sıralaman da bu olabilir karışamam =)

teşekkürler güzel hazırlamışsın kardeş ;)

başlık yanlış sanırım bu avrupanın en güzel 10 şehriydi =)

bi yerde okumuştum aklımda kalmış yani dünya sıralamsı biraz daha başkaydı ama senin sıralaman da bu olabilir karışamam =)

teşekkürler güzel hazırlamışsın kardeş ;)

doğru haklısın avrupanın yanlış yazmışım =) teşekkür ederim sölediğin için =)

"Sıralamanın 10 numarası Salzburg"
hakettiği ilgiyi görmemiş kanımca

araştırmacı kimLik,sorguLayan bir yapı,detayLarı önemseyen bir yakLaşım,yeri geLdiğinde bir barok yeri geLdiğinde postmodern konuLarın tek potada eritiLmiş ve görseL bir sova nazik eLLer iLe bezenerek bizLere sunuLmuş bir pazar akşamı sıcakLığında konu için önünüzde saygıyLa eğiLiyorum..

Fуσηв;3269055' Alıntı:
araştırmacı kimLik,sorguLayan bir yapı,detayLarı önemseyen bir yakLaşım,yeri geLdiğinde bir barok yeri geLdiğinde postmodern konuLarın tek potada eritiLmiş ve görseL bir sova nazik eLLer iLe bezenerek bizLere sunuLmuş bir pazar akşamı sıcakLığında konu için önünüzde saygıyLa eğiLiyorum..

hacı ne dion yha :hhmanD

konu için yorumuma gelelim :sigara: İtalya.. orayı görmeyi Allah nasip etsin bana :melek

Prag Viyana Barcelona
İstanbul'u bilioz artık bunlara gözümüzü diktik :D

Geri