"Avrupa'nın En İyisi OLacak"

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed Demirci'nin bu yaşa gelip yetişmesinde büyük emeği olan manevi babası Seyit Ateş, Demirci'nin Antep kadrosuna alınmasını HABER1903'e değerlendirdi.

_avrupa_nin_en_iyisi_olacak__2772055.jpg

- İNÖNÜ'DE HEYECANLANIR -

"Muhammed ile konuştum. Şuan içinde heyecan yok ama İnönü'de karşılaşmaya çıkarsa tabii ki de heyecan olacak. Bugünlerin geleceğini ona söylemiştim. Ona bu imkanı veren Beşiktaş yönetimine ve teknik ekibe saygını kaybetme dedim."

- MUHAMMED AHLAKLI BİR ŞEKİLDE YETİŞTİ -

"Yıllardır Muhammed futbolcu olacak dedim. Hatta o kadar iddialı konuştum ki, Avrupa'nın en iyilerinden birtanesi olacak dedim. Çünkü Muhammed herşeyden önce ahlaklı bir şekilde yetişti. Hani insanın çocuğu doğar ve güzel yerlere gelince heyecan duyar. Şuanda bende bu duygular içindeyim. İnşallah biz ve Beşiktaş camiası pişman olmaz. Bugüne kadar Muhammed ile ilgili çıkan haberlerde HABER1903'e her zaman doğruyu yazdığı içinde teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı.

Tek sıkıntı bu cocuktan cok buyuk beklentiler olması ve bunu kaldırıp kaldıramayacağıdır bence. 12 yaşından beri takip edilen bir kardeşimiz. Ve cok büyük beklentiler var şimdidden. Inşallah bu beklentileri karşılar ve türkiyemize yararlı bir futbolcu olur. Hayırlısı....

Alayına isyan, İnadina Schuster....

Geri