avrupalı kızla turk kızı arasındaki farkkk...

arkadaşlar bu arada qyner güsel bi konuya değinmiş

türk erkeği ile avrupalı erkeği

bizde artık kafamızdaki o cahilliği atmalıyız çok şaçma

olmuşla ölmuşe çare YOKTUR sen arasan cıvığı çıkar:D

melike' Alıntı:
amaaan boşverin artık iş işten geçmiş, kimse anlayamamış bunları. onlar eskide kalmış. türk kızları avrupalı kızlara özenme çabalarında çok başarılı oldular. bardan bi türk kızı alıp eve götürüp bi direnişle karşılaşmayan bi dolu erkek var artık.. endişe etmesin erkekler, gelecekte Türkiyenin -başka bi konuda olmasa da- kadın erkek ilişkilerinin bi çoğunda avrupadaki paralellik olcaktır... e gülsün artık herkesin yüzü! güleriz ağlanacak halimize...

undefined_dark Sen bunu bir yerden tanıyormusun :)

hiç mi ortak nokta bulunmaz???

amaan bulunmasın farklar her zaman iyidirr :)

ben iskoçyaya gidiom.. orda kızıl çok :D

hııııh güleee gülee ozy

theozy' Alıntı:
hadi ordan.. :) barbyyyy kardeşini isninle zopalıcam az.. :)
asıl ben napcam biliomsn... :mad: :mad: :mad:
iskocya kım sen kım be...almas senı orda kımse...puhaha....:D

Türk kızı gbisi y0k..

kadın heryerde aynıdır .. sadece yetısme tarzlarına gore belırlı ozellıklerı daha cok ortaya cıkar .. ama nedense benım anlamadıgım özentiler ve benzeme calısmaları içerisinde Türk kızlarımızında yakın bir zamanda üstün olarak gördükleri cogu özelliklerini kaybedecek olmaları insanı düşündürmekte ...

ewet buda ozentıden gelıor hem aıle hem kısılık olarak sanırsm...

iskoçyaya nasıl almıyolar beni.. şööle bi mini etke giyiimde kıllı bacaklarımı göstertiim nası alıolar.. :D

etegin altınada bişey giymeyi unutma ;)

yok o zaman bi anlamı yok alttan soğutmaı :D serin serin :) hauah iğrençleştim gene :)

theozy' Alıntı:
yok o zaman bi anlamı yok alttan soğutmaı :D serin serin :) hauah iğrençleştim gene :)
auhahahah :D

Tek keLimeyLe mükemmeLdi süper anLatım tarzı :)

Bence de gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş.
Ancak bütün bunların yanı sıra Türk kızındaki komplexleri anlamakta zorluk çekiyorum. Nedense kızların çok büyük bir bölümü çok çirkin bile olsalar kendilerini çok güzel görüyolar. Küçük dağları ben yarattım havasındalar. Gerçi bence önemli olan öncelikle insanın iç güzelliğidir ancak bir insanın komplexli olması zaten kendini her şekilde bir anda bitiriveriyor.

helal olsun gerçekler bu işte

Geri