Avrupa Macerasına Kim Daha Başarılı olur ?

Avrupa Macerasına Kim Daha Başarılı olur ?

• Kullanılan toplam oy
    119

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Fenerbahçe

m3rqv.jpg

Galatasaray

160c3o9.jpg

Beşiktaş

n1tphk.jpg

Gs ve Fb Ligi açık ara önde bitirecekLerdir hangisi şampiyon oLur şimdiden kestirmek güç ama Avrupa dedin mi G.Saray bi kaç adım önde..

BEşiktaş Bence Başarılı olmaaz. Fener Anca lig i düşünüyor avrupa imkansız o yüzden. Gs Tek geçerim. Fb Ligi düşündüğünden avrupa da başarılı olacağını sanmıyorum

arkadaş güzel fotoshop çalışmış.inşallah bu sene de bizim olur.GALATASARAY diyorum

ben fenerlıyım o ışığı fener ve galatasarayda goruyorum besıktasın ısı cok zor.. yınede hepsıne basarılar dılerım

Galatasaray

160c3o9.jpg

fotoshop ile galatasaraya kupa koymana gerekyok o fotoshopları fb gibi takımlar kendi resmi sitesine koyuyo koymak istiyosan uefa super kupa gibi hayal etmeye zekanızın yetmeyeceği zaferlerin kupasını koy o fotoshop ezikliği gs de olmaz . ( fenerbahçenin resmi sitesine fotoshop resim koyduğu dediğim konuda ciddiyim kanıtlarım meraklı arkadaşlara.)
!!!

fotoshop ile galatasaraya kupa koymana gerekyok o fotoshopları fb gibi takımlar kendi resmi sitesine koyuyo koymak istiyosan uefa super kupa gibi hayal etmeye zekanızın yetmeyeceği zaferlerin kupasını koy o fotoshop ezikliği gs de olmaz . ( fenerbahçenin resmi sitesine fotoshop resim koyduğu dediğim konuda ciddiyim kanıtlarım meraklı arkadaşlara.)
!!!

Birader ne alaka =) ben öylesine koydum ... güzellik olsun diye ... şimdi onu koydum diye ezik mi oluyor Gs Düşüncen çok yanlış =)

Geri