Avrupa Birliği’ne Gireriz Dedi Zeka Geriliği Raporu Aldı

admiral

New member
Reaction score
0
Dün, Beşiktaş Devlet hastanesine, ehliyet almak için sağlık raporu almaya giden Ali ÖZKAN’a, “Türkiye’nin hala Avrupa Birliği’ne girebileceğine inanması” nedeniyle zeka geriliği raporu verildi. Ali Özkan’ın Sorulan sorulara çelişkili cevaplar vermesi üzerine şüphelenen doktorlar en son sordukları “biz ne zaman Avrupa Birliği’ne gireriz?” sorusuna da “Az kaldı, mutlaka gireriz” demesi üzerine böyle bir karar aldıkları öğrenildi.

Ali ÖZKAN, aldığı zeka geriliği raporuna isyan ederek; “Fazla optimist olduğumu söyleselerdi alınmazdım fakat bana zeka geriliği raporu vermelerine dayanamam, Avrupa Birliğine bu gibi insanlar nedeniyle giremiyoruz zaten. Ayrıca bana aptal muamelesi yapan bu şahıslar benim mühendis olduğumu dahi bilmiyorlar. Ben aptal değil makine mühendisiyim.” Dedi.

Beşiktaş devlet hastanesi baştabibi Özcan ELKATMIŞ, olayın medya tarafından büyütüldüğünü savunarak raporu veren doktorları savundu. Yazılı bir açıklama yapan ELKATMIŞ; “olay medya tarafından fazlasıyla büyütülmüş durumda. Hekimlerimize güvenim sonsuz. Artık kahvehanelerde dahi tartışma konusu edilmeyen bir konuya bu kadar inanan bir vatandaşa bu şekilde bir rapor verilmesi anormal karşılanmamalıdır. Hekimlerimizin tetkiklerinin doğru olduğuna inanıyorum. Vatandaşımız sadece tek soruyla da teşhis konulmamıştır. Sonuçta bu tür konular ihtisas gerektiren konulardır.” Dedi.

Ali Özkan’a sorulan diğer sorular açıklanmazken, güvenilir bir kaynaktan alınan bilgilere göre doktorların sorduğu soruların bir kaçı şu şekildeydi: “Fenerbahçe, Avrupa Kupasını alır mı?” “Ekonomi sence ne durumda?” “İşsizlik oranları gittikçe düştüğü söyleniyor, sence durum nasıl?”​

eğer doğru ise hakikaten doktormuş bunlar :)

Fahri doktor ödüLü veRmek Lazım :)

Ordinaryüs ilan ettim gitti bu doktoru..:durdurun

birinci soruda demek ki doktor galatasaraylıymış. diğer iki soruda da particilik yapıyor :p

zeka seviyesi demek ki bu tür göreceli sorularla tespit ediliyormuş. yeni teknikler olmalı bunlar : )

maşallah :) sistem o biçim

haberin gerçek olma ihtimali nedir? bana uydurma ve saçma geldide..

Geri