Avira antivir silinmiyor..!!

omemo

New member
Reaction score
0
Geçenlerde pc'me format attım free-avira indirdim ve kurdum.Pc bi tuhaf oldu :durdurun
Ne ekle/kaldır , ne unlocker ne Run hunter silebildi.:sneaky2:
Ayrıca HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
yaptım yinede silinmiyor !!
Avast'ı kurdum pc zorlanıyor.Sildim AVG kurayım dedim önce AVİRA yı kaldır diyor.
Lütfen en bilgilerinizi paylaşınız.Ayrıca free antivirüs olarak ne kullanmamı önerirsiniz ?
Avira'yı tek geçerdim :crying:
Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar !

sisteminden program kalırdıktan sonra
ccleaner programıyla temizlik yap
programlar kalıntı bırakabiliyor
your unınstaller falan kullanırsan böyle sorunlar yaşamazsın
kolay gelsin

cclear hiç bir işe yaramıyor üzgünüm.İlgin için teşekkürler.Başka önerin var mı ?
your unınstaller da bir işe yaramıyor ! Run hunter da buna benzer bir program..

o avira silici değil belli zararlıları silen bi program.

güvenli modda unlocker la fala silmeyi denedinmi?

birde your uninstaller 2010 programı yüklü ise orada advanced tools seçeneği var orada liste çıkar karşına,avira varsa avirayı o listeden kaldırırsın.eğer hala avira artık dosyaları varsa
orada gözükür...

hiç olmadı,silinmiyosa eski kurduğun avirayı tekrar yükle daha sonra your uninstaller 2010 programı ile sil.

hizmetlerden avira ile ilgili ne varsa kapat. Sonra bütün avira dosyalarına şift del yap. sonra bi güzel ccleaner ile temizlik yap, başlangıç dosyalarını filan. Sonra Avastın bedava home sürümü var, oraya kayıt ol, mail adresine lisans numarası gelecek. Avastın yeni versiyonu tavsiyemdir. umarım yarımcı olmuşumdur...

Teşekkür ederim hepinize.Hallettim.Sanırım bu sayfa ileride bir çok kişiye lazım olacaktır.

abi bana da yardım edin olmuyor nasıl yapılcağını abanda anlatın

Geri