Avira AntiVir Free 13.0.0.3880 Final

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
images

Avira AntiVir Ücretsiz - Antivirus sürekli ve hızlı bir şekilde kullanıcı tarafından yürütülen her eylem ya da işletim sistemi izler ve virüsler, Truva atları, arka kapı programları, asılsız, solucanlar, dialer vb gibi kötü amaçlı programlar için bilgisayarınızı tarar güvenilir bir ücretsiz antivirüs çözümü, kötü amaçlı bir program tespit edildiğinde derhal tepki verir.

Özellikleri ve İçindekiler
Virüsler, trojanlar, arka kapı programları, solucanlar, vb 1.Extensive Malware Tanıma
Antivirüs imzaları, motor ve tüm yazılım 2.Automatic artan güncellemeler
Virüs Güvenlik gerçek zamanlı izleme ile 3.Permanent virüs koruma,
Adımlar sadece birkaç 4.Install ve yapılandırma, birkaç dakika içinde PC'nizi korumak için kurulum
Gelişmiş bir sezgisel sistemi kullanarak bilinen ve bilinmeyen tehditlere karşı 5.Virus koruma,
Eğer sisteminizde otomatik virüs tarama veya güncellemeleri yapmak için tarayıcı ayarlayabilirsiniz 6.Scheduler
7.Forum ve telefon desteği, web sitesinde bulunan virüs açıklamaları ile Bilgi Bankası
Sürekli ve hızlı bir şekilde kullanıcı tarafından çalıştırılan her eylem izleme zararlı programlar (virüsler, Truva atları, arka kapı programları, asılsız, solucanlar, dialer vb), veya işletim sistemi tarafından bilgisayarınızı tarar ve tepki için güçlü olmak derhal zaman kötü niyetli bir programı tespit edilir. Eylemleri tamir, silme, blok, yeniden adlandırma ve karantina programları veya dosyaları içerir. Bu uygulama aynı zamanda önyükleme sektörleri şüpheli formatları için uyarılar veren, bilinmeyen önyükleme kesimine virüslere karşı gelişmiş koruma özellikleri.Algılama motoru daimi güncelleme ile, koruma sürekli sağlanır: Kullanıcı böylece temiz ve güvenli tutmak, herhangi bir güncelleme kullanılabilir indirmek için ürün ayarlayabilirsiniz.
- Montaj Kiti tam özellikli geliyor.
- Gelişmiş kurulum yardım projelerine dahil etmek ve MailGuard, Adware ve Spyware algılama, gibi daha fazla özellik yararlanabilmek için, vb

Geri