renovat
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar bu konuyu açıp, bu programı vermemin başlıca sebepleri;
1- Bildiğiniz üzere antivirüsler artık kolay kolay(hatta hiç) cracklenemiyor,, ya da crackledim sanıyorsunuz (( time reset, bazı sistem dosyalarını değiştirme, veya internetten KEY bulma gibi yöntemler)) ancak bir süre sonra antivirüsünüz UPDATE/ güncelleme özelliği "hatta sizin haberiniz dahi olmadan" kapanıyor...Blackliste alıyorlar..
2- Bunun yanında artık neredeyse her pc yi açılışında güncel key bulmak TAM BİR BAŞ BELASI oluyor..
3- Ayrıca antivirüslerinizi güncellemek için rus hackerların bile sunucularına bağlanabiliyor(update adresi değiştirerek) ve bu inanın cok tehlikeli olabiliyor
4- Crack lemeden bahsetmiyorum bile artık çünkü, antivirüsleri netten key bulup aktiflerştirmek neredeyse imkansz
5- Diğer önemli bir problem ise ANTİVİRÜSLERİN artık "SİSTEMİ NEREDEYSE YEMESİ"
Yani pc yi o kadar kasıyorlar ki sırf bir virüs girmesin diye PC Yi hiçbir zaman tam performansta kullanamıyoruz
6- İnanın SAĞLAM BİR ANTİVİRÜS/// TAŞ GİBİ BİR ANTİVİRÜS KULLANMAK şuna benziyor>> bir arabanız var ve sırf benzin yakmasın diye yola cıkmıyorsunuz ya da HER ZAMAN BİRİNCİ VİTESTE SÜRÜYORSUNUZ
7- HADİ diyelim bütün bunlara katlandınız, key buldunuz cracklediniz, PC yi de kasmasını gözardı ediyorsunuz ama bir bakıyorsunuz SİSTEME VİRÜS GİRMİŞ...EEE Nnerde kaldı okadar uğraş sinir bozukluğu?? sonra bir bakmışsınız PC Yİ rahat rahat kullanamadan sisteminiz çökmüş bile!!
işte bu nedenlerden dolayı sadece PC mi normal korusun, KASMASIN, PC ME GİREN ÇIKANDAN %90 da olsa haberim olsun (ki %100 ünden de haberiniz olsa yine birşey değişmiyor virüs bulaşıyor)
KEY , crack, update BLACKLİST sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum diyorsanız işte;
Avira Antivirüs Personal 9.1.0 free
TAMAMEN ÜCRETSİZDİR
ÖZELLİKLERİ;
Avira AntiVir Personal Edition tamamıyla ücretsiz bir antivirüs programıdır. AntiVir Personal Edition kişisel bilgisayarınız için sizi virüslere karşı korumaktadır.
- 230,000 virüsü tanır, bulur ve yokeder
- Virus Guard özelliği ile internetten indirdiğiniz dosyaların tehlike oluşturmasını önler
- makro virüslerini tanır ve onarır.
- dialer programlarını önler
- trojan, worm, backdoors vb. zararlı yazılımlara izin vermez
- kolay yönetilir ve güncellenir
- boot virüslerini engeller
- Windows Vista ile uyumludur
""""ANLATIM TAMAMEN BANA AİTTİR""""
AÇILAN SAYFADA "DOWNLOAD NOW" BUTONUNA TIKLAYIN