.avi Formatli Filmlerde Ses Çıkişi Olmuyo ? Yardım

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Arkadaşlar Asus F3SC Serisinde Notebook Kullanisiyim..
Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Audio driveride Yuklenmemiş Realtek Ama Gerek Yok Gibi Gozukuyo Ancak Ne Codec Olsun Ne Media Olsun Nede Goomda Olsun Avi Uzantili Filmlerde Ses çıkmıyo sorunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursaniz sevınırım ...

audio driver yüklenmemiş diyorsun sonra gerek yok diyorsun dostum ses ondan çıkmıyor driverleri güncelle win 7 yükleyememiştir yada eksik yüklemiştir yeniden güncelle ses çıkacaktır...

Ama muzık ve başka dosyalarda açıyo sorunsuz çalişiyo anlatmak istedıgımı yanliş anlama kardeşim muzık dinliyorum şuan yada dvdripli olsun baska tur filmleri sorunsuz çaliştırıyo ancak avi uzantılarında sorun yapıyo:(

Sorun kodec sorunu gibi.
Tüm kodeclerden kurtulup tekrar kur diyeceğim ama o iş windows kurmakdan zordur.

k-lite codec kullan eğer onu kullanıp da olmuosa realtek in driverini kur hem de senin için daha iyi olur

buyukaptan haklı, klite en iyisidir ve yüklemen sorunu çözebilir, ancak şu da var, videonun sesi olduğundan emin olmalısın. eğer varsa Realtek hda nin yazılımını da yüklemelisin, yani sadece sürücü yetmez çünkü dahili kodeklerini yazılım ile yükler, sonra yazılımı dilersen sistem başlangıcından kaldırsanda sesde sorun yaşamazsın.

Geri