Avg yi Kaldıramıyorum :( Kaspersky i Kuramıyorum...

FrEe45de

New member
Reaction score
0
Avg yi Kaldıramıyorum :( Kaspersky i Kuramıyorum...
Arkadaşlar kaspersky i kurmaya çalıştığımda Avg kurulu diyor kurulum yarım kalıyor.
Fakat avg program ekle kaldırda yok...Programdan kaldırmaya çalıştığımda da hata veriyor avg install olmadı diyor.

Regedit kayıtlarında ne kadar avg dosyası varsa sil "software klasörlerinin içinden daha sonra kaskerskiyi kurabilirsin

Kardeş avg yi yeniden yükle Your Uninstaller! programını kur sonra bunla kaldır o zman kasperskyı kurarbilirsin...

Kardes Sorunu Cozdunmu Bılmıyorum Ama Cozmedıysen Pm At 100 Kb Lık Regedıt Temızlemesı ıle 1 Sanıyede Işlem Tamam Oluyorr Haber Verırsen Sevınırım Saygılar ıyı Forumlar...

regedit temizlemek icin falan ccleaner gibi free bir program varken ugrasmayin baska programlarla.Ayrica dosya kaldirmada da youruninstaller'dan iyidir.

ccleaner yükledim avg gözükmedi. yourunistaller yükledim. o da görmedi. avg yi tekrar kurmaya çalıştım lisans istiyor kurulmuyor. kaldırayım dedim install olmadı diyor...
bu regedit kayıtlarına nasıl ulaşcam..
program files den silmeye çalıştım yine silinmedi..

Cleanup tanırsa kesin çözüm...Forumda Wındows Installer Cleanup diye arat bulursun kendi uploadım :D

teşekkürler yardımlar için... Sonunda buldum
Name Version Type Date Size
AVG Remover(32bit)
(avgremover.exe) avg nin kendi sitesinde kaldırma programı varmış :D

slm arkadaşım sana şöyle yardımcı olabilirm
avg proğramını kaldırman için saatin olduğu yerde avg proğramını sağ tıklayıp
proğramı aktif dışı bırakın ondan sonra kaldırın sonra kaspersky'i kurmayı deneyin
eğer kurulmazsa bilgisayarda çalışan bütün proğramları durdurun o zaman kurulur
snra o proğramları tekrar çalıştırın

Ark avg yı tekrar kur ve http://www.revouninstaller.com/ sitesinden bedava hemde TR olan unnistaller indir ve kur.Sonra avg yi bu programdan kaldırırken kaldırma seçenekleri sunucak( gelişmiş normal... ) gelişmişi seç kaldır.Program tarama yapıçak kaşına çıkardıgı dosya hepsini işaretle ve hepsini sil.Sonra kaspersky ı yüklüye bilirsin. ( bendede aynı sorun oldu bende aynen boyle çözdüm ben kaspersky 2009 u kurdum )

arkadaşlar başlat çizgisindne önce avg simgesini exıt çıkış yapmanız gerekiyor daha sonra silebilirsiniz

kerdeş dediklerinin hiç biri olmuyor. hepsini denedim regeditten kaldırdım your installer kurdum olmadı aram programı ile bütün dosyalarını bulup sildim yine olmadı. sana tavsiyem hiç boşuna bunlarla uğraşma çünkü kaspersky nin garip yanı bir dosyayı 1 kere gördü mü daha onu yine görüyormuş gibi gösteriyor. yani köklü ve kesin çözüm ya sistem geri yükleme yap, ya xp onarma yap yada format at tercih senin

safe modda ac elinle manuel sil =)

Geri