AVG Internet Security 9.0 Build yüklerken böyle sorun oluştu nasıl düzelir
B Blade00 New member Katılım 16 Eyl 2006 Mesajlar 47 Reaction score 0 Puanları 0 25 Haz 2010 #1 AVG Internet Security 9.0 Build yüklerken böyle sorun oluştu nasıl düzelir
W WoLF Guest 25 Haz 2010 #2 artık her ne ise avg nin yüklenmesine engel olduğu belli. daha önce bi anti kullanmış isen onun uninstall tool yani silme aracını kullan ve sistemini o araçlarla tarattır eski antiden bişi kalmışmı diye. sonra tekrar dene avg yi kurmayı...
artık her ne ise avg nin yüklenmesine engel olduğu belli. daha önce bi anti kullanmış isen onun uninstall tool yani silme aracını kullan ve sistemini o araçlarla tarattır eski antiden bişi kalmışmı diye. sonra tekrar dene avg yi kurmayı...
B Blade00 New member Katılım 16 Eyl 2006 Mesajlar 47 Reaction score 0 Puanları 0 25 Haz 2010 #3 bi anti virüs dosyası buldum kaldırdım olmadı dracula var acaba o yapar mı daha ayrınlıtı anlatırsan sevinirim
bi anti virüs dosyası buldum kaldırdım olmadı dracula var acaba o yapar mı daha ayrınlıtı anlatırsan sevinirim
W WoLF Guest 25 Haz 2010 #4 Blade00' Alıntı: bi anti virüs dosyası buldum kaldırdım olmadı dracula var acaba o yapar mı daha ayrınlıtı anlatırsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... hocam o dracula dediğin yalan bişi. sistemi temizlerken aynı zamanda trojanları dolduruyomuş sisteme. ama ne kadar doğrudur bilemem. avg yi kuracağına avira,asquared gibi antiler kursana. avg nin ne olduğu belli testlerde. program silmede kesinlikle your uninstaller kullan...
Blade00' Alıntı: bi anti virüs dosyası buldum kaldırdım olmadı dracula var acaba o yapar mı daha ayrınlıtı anlatırsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... hocam o dracula dediğin yalan bişi. sistemi temizlerken aynı zamanda trojanları dolduruyomuş sisteme. ama ne kadar doğrudur bilemem. avg yi kuracağına avira,asquared gibi antiler kursana. avg nin ne olduğu belli testlerde. program silmede kesinlikle your uninstaller kullan...
#karizma# New member Katılım 16 Haz 2008 Mesajlar 2,141 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler 25 Haz 2010 #5 Blade00' Alıntı: AVG Internet Security 9.0 Build yüklerken böyle sorun oluştu nasıl düzelir Genişletmek için tıkla ... ne işin olur avg ile avira,avast...vs. yükle keyfine bak:sigara:
Blade00' Alıntı: AVG Internet Security 9.0 Build yüklerken böyle sorun oluştu nasıl düzelir Genişletmek için tıkla ... ne işin olur avg ile avira,avast...vs. yükle keyfine bak:sigara: