aveaya karşı elele....

dragon111

New member
Reaction score
0
arkadslar bıktım bu aveadan cok fazla kontör yiyo.ögrenci hattı var halen 5 dk 1.5 kontör deil.40 sanıyede 2 kontörüm gitti.bi çare bulalım mail atılacak bi yer varsa hep beraber bombardıman yapalım....
duyarlı olalım...

aynı sorunu bende yaşadım saniye saniye kontörlerimi takip ettim görüşmelerimin kaç saniye olduğunu kaç kontör attığını takip ettim. ve müşteri hizmetlerini aradım gerekeni yaptılar. tawsiyem müşteri hizmetlerini aramam, görüşmeyi yaptığından 24 saat sonra sistemdeki tüm görüşmelerin ortaya çıkıyor. kolay gelsinn

fofer' Alıntı:
aynı sorunu bende yaşadım saniye saniye kontörlerimi takip ettim görüşmelerimin kaç saniye olduğunu kaç kontör attığını takip ettim. ve müşteri hizmetlerini aradım gerekeni yaptılar. tawsiyem müşteri hizmetlerini aramam, görüşmeyi yaptığından 24 saat sonra sistemdeki tüm görüşmelerin ortaya çıkıyor. kolay gelsinn

aslında benim anlatmak istediğim hizmetlerinin bi çoğu pahalı bi direniş lazım..fiyatların öğrencilere ve tüm vatandaşlarımıza yönelik uczlaması yönünde bi sinerji yaratmamız lazım..(sinerji galiba rekabet ortamı demek)

Geri