Avcı Bir Sanatkar Gibi Olmalı

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Zaten Öyle Degilmi:İnsan oglunun var olusundaki ilk eylem avlanmak olmusdur

Avcı farklı duyar farklı görür farlı yürür avcı demek acık arayla hayatı farklı yasayan demekdir her avcı bunun farkına varmalı Medeni hayatı ve yaban hayatı yasayabilen ve yasatabilen Avcıdır.. buda avcıyı farklı yapan seydir.. Avcılık bazı kesimler tarafından yanlıs anlasılmaktadır.. Gercek avcıları rastgele avcılarla bir tutmaları cok yanlısdır. Ben bir avcı olarak Avcılıgı canilik olarak nitelendirenlere soyleycegim tek sey.Bizler yani avcılar doganın bir parçasıyız yeryüzü var oldugundan bu yana bu hep böyleydi ve böyle devam edecek yöntemler ve amaclar degişebilir ama asla anlamı degişmez.

şahsen avcılıkla ilgileniyorum ege bolgesindeyım bolca avlanma imkanım oluyor süper poze markalı tufegımle av kacırmam:d

bende iyi bir avcıyım iyi bir avcıyım KARDEŞ insanların avcıları yanlış anlamalarının sebebi yemediği şeyede tüfek atmaları yani trofe avcılığı.Ben yemediğim şeye tüfek atmam doğanın kanununda bunun var olduğuna inanmıyorum.AMA atan arkadaşlarıma kızan millete sesleniyorum bir TEKEnin korunması için hanginiz 4.5 milyar verirsiniz . gerçek bir avcı iyi bir teke vurabilmek ve kendisinden sonrakilerin de iyi bir teke avlıyabilmeleri için bu parayı verir
Bu para o hayvanlara bir yatırım bence

kardesım avcılık herseyi kararınca yapınca avcılıga girer bence mesela zıpkınla avlanıyorusunuz vede balık sürüsüyle karsılartınız surunun hepsini değil sana yetecek kadarını wursan yeterlidir ama bazı kendine avcı diyen arkadaslarımız 1kac tane değil suruyu yok ediyorlar işte bunlar gercekten canidir vede bu tarz avcı bozuntuları yüzünden avcıların hepsi cani olarak nitelendiriliyor aynı şey kus avı yada tüm avlar için gecerlidir 3-4 tane wuracadına tum sürüyü wururlar herkesi duzgun avcılıga davet ediyorum arkadaslar saygılarla....

Geri