Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tribaL

New member
Reaction score
0
kusura bakmayın çok fuzuli bir konu fakat benim avatar siLinmiş bir yetkiLi tarafından sanırım..tamam biraz aduLt bi avatar oLabiLir ancak o kadar da aĞır kaçacak bir resim oLduğunu sanmıyorum..hafif espriLi de birşey bu ve kişisel bir tercih..ben yerine başka birşey koydum fakat ne bileyim severdim ben avatarımı?tekrar yükLemem mümkün mü müsadenizLe?değiLse de saygıLar..ancak sonuçta bu benim kişisel tercihimdir ve daha demokratik oLunabilir diye düşünüyorum..saygıLar..

Not:yanLış anLaşıLmasın amacım sizLeri yargıLamak değiL

Arkadaşım doğrusu avatarını görmedim ama bunu büyütmenin bii anlamı yok...Görüyorum kii yaklaşımından da büyütmicek kadar olgun birisin....

Eğer avatarın fazla adult sa bu zaten uydun olmaz....Demokratik bir şekilde bu resimden rahatsız olabilecek veya çocuk yaşta üyelerimiz olabilir....Sanırım eskisi gibi olmaz...Ama bii yetkili cevap verecektir sanırım....:)

1-Toplumumuzda "belden aşağı" olarak tabir edilen nick, avatar, imza ve yazışma yapanların mesajları/imzaları/avatarları düzenlenecek veya silinecek ,gerekirse üye BANLANACAKTIR..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=7005

Bu linkteki ilk madde bu .. Bu maddeye uymadığın için silinmiştir..

avatarnda Gogusler Sallaniyodu Yanlis Hatirlamiosam...

Bence Supriz Olmamis, Coluk Cocuk Ve Bayanlarda Var Bu Sitede

Ayrica Ciddi Ciddi Biseler Konustugumuz Bi Konuda Sen Yorum Yaptiginda Ben Orda Gogus Sallandigini Goruyorum Biraz Abesti

Kim Silmisse Dogru Bi Davranista Bulunup Kurallari Uygulamis

Buyutulcek Bise Oldugunu Dusunmuyorum

peki öyLe oLsun..teşekkürLer açıkLamalarınız iÇin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri