hizliali

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben uyelıgıme avatar koymaya calısyorum ama heralde koydugum fotoraf buyuk elıyıor 150 pixcel falan dıyor avatar koyabılecegım site veya yontem varmı bı zahnmet yardımcı olurmusunuz

öncelikle hoşgeldin dostum...

avatarını biraz küçük seç olur :)

140*140 48 KB mAx

eğer yine yapamazsan avatarını yoLLa bana küçüLtüp verebiLirim sana ..

oldu galiba resmı bıraz kuculttum

ARKADAŞLAR YARDIM biraz önce bir konu açtım açmış oldugum konuda TEŞEKKÜR ET butonu çıkmıyor sadece ALINTI ve DÜZELT butonu çıkıyor bakıyorum herkesin konusunda teşekkür et butonu var acaba benim ayarlarımda bir bozuklukmu var TEŞEKKÜR ET butonunu nasıl aktif hale getirebilirim TEŞEKKÜRLER

Hoş Geldin iyi forumlar avatarında güzel olmuş

hoşgeldin...

a.s h.geldn dostum ii forumlar

ambassadorxx' Alıntı:
ARKADAŞLAR YARDIM biraz önce bir konu açtım açmış oldugum konuda TEŞEKKÜR ET butonu çıkmıyor sadece ALINTI ve DÜZELT butonu çıkıyor bakıyorum herkesin konusunda teşekkür et butonu var acaba benim ayarlarımda bir bozuklukmu var TEŞEKKÜR ET butonunu nasıl aktif hale getirebilirim TEŞEKKÜRLER

bunun yeri burası değil .Nedeni kendi attğın mesajda teşekkür butonu çıkmaz çünkü kendi kendine teşekkür edemezsin:D

hoşgeldin aramıza arkadaşım iyi forumlar

ambassadorxx' Alıntı:
ARKADAŞLAR YARDIM biraz önce bir konu açtım açmış oldugum konuda TEŞEKKÜR ET butonu çıkmıyor sadece ALINTI ve DÜZELT butonu çıkıyor
Kendi mesajlarının teşekkür butonu çıkmıyor arkadaşım.. kendi kendine tşk edemiyosun yani :) Biz goruyoruz senin tşk. butonunu merak etme.. :)

hizliali is Offline:
Teşekkür Sayısı: 3
10 mesajına 15 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 22 Saat 54 Dakika 18 Saniye

arkadaşım sen daa öncede burdaydın seni 3-4 gün önce gördüm kimlik bilgilerine bakıorum yeni gelmiş bi halin yoq bunun burayla alakası ne birine pm atsan yardımcı olurdu:eek:

hosgeldın aramıza dostum ıyı forumlar ve kucuk avatarlar sana:)

Geri