Avatar ve İmza yapmak istiyorum ?

caqLaaa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben dizi avatar ve imzalrı yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı hakkında ve hangi programı kullanacağıma dair hiçbirşey bilmiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Selteco Bannershop programı senin için ideal, kullanımı basit işlevi çok.

Programlar bölümünde aratıp bulabilirsin

sadece bu yüzden siteye gelip üye olmuş bir arkadaş daha ... hiç bir paylaşımı , yardımı olmadan işini gördü ve gitti...
insan gelir bir selam verir önce ..
arkadaşlar böyle şeylere dikkat ediniz...
sömrülmeyi sevmiyorum....

sadece bu yüzden siteye gelip üye olmuş bir arkadaş daha ... hiç bir paylaşımı , yardımı olmadan işini gördü ve gitti...
insan gelir bir selam verir önce ..
arkadaşlar böyle şeylere dikkat ediniz...
sömrülmeyi sevmiyorum....

Sakin ol koko biraz ;)

Bizim sitemiz herkese açık. İsteyen buyursun isteyen gitsin...

ΜεтάĻïڪţ;3959081' Alıntı:
Sakin ol koko biraz ;)

Bizim sitemiz herkese açık. İsteyen buyursun isteyen gitsin...

kanka haklısın ama biraz da benim düşündüğüm yönden bak olaya.. kaç zamandır uyku uyumadığımı bilirim sırf sorunları çözmek için ... bişeyler paylaşmak için ..
hele bide bunu bir bayan yaptığında dahada piskolaşıyorum .. kendime zarar veresim geliyo...

kanka haklısın ama biraz da benim düşündüğüm yönden bak olaya.. kaç zamandır uyku uyumadığımı bilirim sırf sorunları çözmek için ... bişeyler paylaşmak için ..
hele bide bunu bir bayan yaptığında dahada piskolaşıyorum .. kendime zarar veresim geliyo...

kardeş bilemezsinki belki geri gelir belki gelmez ama yardım isteyenin bidaha geleceğini bilemezsin etmeyelimmi yardım yooooooo gene edecez ama en azından başlıklar kalıcı oluyor ve daimi üyelerde sıkışınca arama yapınca bunlardan faydalanıyor en azından böle düşün:durdurun

Geri